24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.....Ομιλία στο Ίδρυμα Κακογιάννη ΒΙΝΤΕΟ



Φυσικά, επιτέθηκε εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας, πως, «ενα καλό έκανε ο Τσίπρας και πρέπει να το αρπάξουμε. Εξευτέλισε την Αριστερά. 


Θα τους πολεμήσουμε. Θα τους κυνηγήσουμε σκληρά.. και στο τέλος ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει. Όσοι θέλετε συναίνεση και συνεννόηση και να ψηφίζουμε τα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ μη με ψηφίσετε. Εγώ τον κ. Τσίπρα θα τον πολεμήσω μέχρι τέλους».

Στη συνέχεια, ο Άδωνις στράφηκε εναντίον των συνυποψηφίων του για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως η ψήφιση του Τρίτου Μνημονίου ήταν χειρότερο από έγκλημα. «Δυστυχώς η ηγεσία μας δε μας άκουσε και η ΝΔ ψήφισε θετικά δίνοντας λευκή επιταγή στον κ. Τσίπρα». 

Αναφερόμενος στον κ. Τζιτζικώστα, ζήτησε από τους ψηφοφόρους να μην στραφούν σε «ατσαλάκωτους, που κρύβονται και πριν μιλήσουν συμβουλεύονται τους επικοινωνιολόγους», ενώ φτάνοντας στον κ. Μητσοτάκη, σημείωσε με σαφές νόημα πως ο ίδιος δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι.
Όσον αφορά τους άξονες στους οποίους πρέπει να κινηθεί η Νέα Δημοκρατία, ο Γεωργιάδης είπε πως πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική, μεταρρυθμιστική, ριζοσπαστική με σαφέστερο ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ενώ πρέπει να συμβάλλει στην αναμόρφωση επτά αξόνων του πολιτικού συστήματος.

Αυτοί είναι:

1) δημόσια διοίκηση και ηλεκτρονική διακυβέρνηση
2) υγεία και κοινωνική ασφάλεια
3) οικονομικό σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, την ανάπτυξη στους τομείς της επιχειρηματικότητας και των αγροτών
4) εξωτερική πολιτική και εθνική άμυνα με στρατηγικές συμμαχίες και βασικός προσανατολισμός της Ελλάδας προ τη ΕΕ
5) εσωτερική ασφάλεια, μεταναστευτικό και δικαιοσύνη
6) ενέργεια, περιβάλλον, τουρισμός
7) εκπαιδευτική πολιτική, πολιτισμός και ΜΜΕ

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου