24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Συνέλθετε επιτέλους, κύριοι, πριν να είναι πολύ αργά... Η Κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο στην απελευθέρωση πλειστηριασμών και κατασχέσεων


  


«Φρένο» στην απελευθέρωση πλειστηριασμών, κατασχέσεων και άλλων πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης ζητά το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, καλώντας...
να διατηρηθεί το δίχτυ προστασίας που υπάρχει ...
αυτή τη στιγμή. «Η Κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο στην απελευθέρωση πλειστηριασμών, κατασχέσεων και άλλων πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης. 

Το πλέγμα προστασίας οφείλει να συνεχιστεί για όλους, μέχρι η Κυβέρνηση να ρυθμίσει οριστικά και συνολικά το θέμα των χρεών νοικοκυριών και επιχειρήσεων» δήλωσε ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας.

 «Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος έχει ήδη καταθέσει την πρότασή του, που αφορά στη ρύθμιση του συνόλου των χρεών των νοικοκυριών προς τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Η Κυβέρνηση οφείλει να παρέμβει στο θέμα άμεσα» καταλήγει η ανακοίνωση.
Και όλα αυτά, γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να μην ανανεώσει την κοινή υπουργική απόφαση που πάγωνε τις διαδικασίες λόγω capital controls έως τις 31 Οκτωβρίου. 

Και η απόφαση αυτή του Υπουργείου Δικαιοσύνης γνωστοποιήθηκε στις τράπεζες, γεγονός που σημαίνει ότι από τη Δευτέρα πραγματοποιούνται πλέον όλες οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης, ιδίως η διενέργεια πλειστηριασμών, κατασχέσεων, εξώσεων και προσωπικών κρατήσεων.Ενώ παράλληλα γρίφος παραμένει το τι θα συμβεί με την α΄κατοικία, αφού ουσιαστικά από το Δεκέμβριο δεν υπάρχει διάταξη που να την προστατεύει.

Και σα να μη έφταναν όλα αυτά, η αθλιότητα συνεχίζεται με την κυβέρνηση να βάζει στο στόχαστρο και στο μάτι του κυκλώνα 100.000 οφειλέτες σε ασφαλιστικά ταμεία, οφειλέτες με χρέη άνω των 5.000 ευρώ που δεν έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους ή έχουν χάσει τη ρύθμιση στην οποία εντάχθηκαν. Κι αυτό γιατί ενεργοποιείται από το Δεκέμβριο το μέτρο των ηλεκτρονικών κατασχετηρίων 

(ηλεκτρονικές κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς) από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών με βάση την υφιστάμενη διαδικασία που εφαρμόζεται και από τις εφορίες για χρέη προς το Δημόσιο.
Και όλα αυτά τη στιγμή που βομβαρδιζόμαστε με μια άνευ προηγουμένου φοροκαταιγίδα, με παράλληλη πληρωμή φόρου εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ρύθμισης 100 δόσεων, ΦΠΑ, ενώ μας ετοιμάζουν και νέο κουστουμάκι με τα τέλη κυκλοφορίας.

Μιλούσατε για ''σεισάχθεια'', κύριοι, για απαλλαγή των αδύναμων από τα χρέη και τώρα, κάθε μέρα και περισσότερο, εκθέτετε τους πολίτες σε απίστευτους κινδύνους, παραδίδοντας τη ζωή,την οικογενειακή γαλήνη, την περιουσία και τους κόπους μιας ζωής, βορά στα κοράκια και τους επιτήδειους.

Συνέλθετε επιτέλους, κύριοι, πριν να είναι πολύ αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου