24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Άρχισε ο χορός των παραιτήσεων στην Ν.Δ.;




Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η ημέρα ανάδειξης νέου Προέδρου στην ΝΔ , το κλίμα αρχίζει να φορτίζεται , γεγονός λογικό ως ένα σημείο. Φαίνεται από σήμερα , ότι ένα νέο πεδίο.. διαφωνιών και συζητήσεων θα προκύψει εκ της παραίτησης του αναπληρωτή υπεύθυνου οργανώσεων Λεκανοπεδίου Δημήτρη Γιάννου .

Ο Γιάννος ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη της κεντροδεξιάς , με άφθονους κομματικούς αγώνες στην πλάτη του από τους λίγους που τα έδωσαν όλα στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2015 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έδωσε σήμερα την παραίτησή του αρμοδίως .

Στην σχετική επιστολή του μάλιστα φέρεται να αφήνει αιχμές κατά της διοίκησης του κόμματος ( κυρίως προς Παπαμιμίκο ), ενω το περιεχόμενο των λόγων του , δείχνει το δρόμο και σε άλλα στελέχη που έχουν ήδη δηλώσει την στήριξή τους σε κάποιον υποψήφιο . Επισημαίνουμε ότι ο Γιάννος έχει ήδη ταχθεί με το μέρος του Άδωνι.

Η ξεκάθαρη στάση του θα φέρει κι άλλες παραιτήσεις ή τελικά θα προτιμήσουν οι τοποθετημένοι να κρατήσουν τις θέσεις τους ώστε να βοηθούν την υποψηφιότητα που στηρίζουν από μέσα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου