24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

..ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...



...ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

Από το υπουργείο Οικονομικών στο υπουργείο Δικαιοσύνης μετατάχθηκαν...
με απόφαση του υπουργού κ. Νίκου Παρασκευόπουλου δεκαεφτά καθαρίστριες, η υπόθεση των οποίων είχε γίνει είδηση σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν η συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να τις απολύσει.


Η προεκλογική στήριξη που παρείχαν στην κυβέρνηση Σύριζα εξαργυρώθηκε με την πρόσληψή τους στο υπουργείο Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το ΦΕΚ της 26ης Οκτωβρίου 2015.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ΦΕΚ «μεταφέρουμε τους κάτωθι υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μερικής απασχόλησης, κατηγορίας ΥΕ του κλάδου καθαριστριών στον τομέα των υπαλλήλων των δικαστηρίων της χώρας σε συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις του κλάδου ΠΕ Γραμματέων πλήρους απασχόλησης και τους τοποθετούμε στα αναφερόμενα στον πίνακα δικαστήρια και εισαγγελίες».

Η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης να τοποθετήσει τις καθαρίστριες σε θέσεις γραμματέων έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στους κόλπους των δικηγόρων, πολλοί εκ των οποίων αντιδρούν αφού όπως λένε «είναι αδύνατον να συνεννοηθούμε».

Κάποιοι δικηγόροι μάλιστα ανήρτησαν στο facebook το σχετικό ΦΕΚ σχολιάζοντας καυστικά την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου