24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΕΒΕΝΤΗ... Οι τηλεοπτικές άδειες, οι παπατζήδες υπουργοί και η οικουμενική κυβέρνηση!





 Την πρότασή του για τη δημιουργία μίας οικουμενικής κυβέρνησης, η οποία θα πάει στο εξωτερικό και θα επιτύχει χαλάρωση του προγράμματος, επανέλαβε ...εκ νέου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος παράλληλα στο θέμα χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών. 

Σχολιάζοντας δε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Λεβέντης επισήμανε ότι «η κυβέρνηση πάει να κλείσει κανάλια». «Σε ποια χώρα της Ευρώπης έκλεισαν κανάλια που λειτουργούν 30 χρόνια. Σε κάθε έναν καναλάρχη λένε εσύ θα πάρεις άδεια ενώ και οι άδειες είναι μόνο τέσσερις. Οι υπουργοί παίζουν ρόλο παπατζή».

Διερωτήθηκε για ποιο λόγο θα δώσει τις άδειες το Υπουργικό Συμβούλιο και όχι το ΕΣΡ. «Θα τις δώσουν δηλαδή οι Καμμένοι και οι άλλοι. Αυτοί δεν είναι το Υπουργικό Συμβούλιο», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Λεβέντης ανέπτυξε την πρότασή του για κυβέρνηση συνεργασίας διάρκειας δυο ετών με τη συμμετοχή και της Νέας Δημοκρατίας, «γιατί», όπως είπε, «οι ξένοι θεωρούν ότι στη χώρα υπάρχει αστάθεια». «Η Ένωση Κεντρώων δεν θα συνεργαστεί μόνη της με τον ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε ο κ. Λεβέντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου