24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

.....Σκάνε κανόνια 1 δις ευρώ στην αγορά των ΜΜΕ!



Τρομος στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ μετά την αίτηση υπαγωγής στο πτωχευτικό κώδικα της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Κι αυτό γιατί οι Ελληνες μηντιάρχες έχουν πάνω από 2 δις ευρώ δάνεια στις τράπεζες ...τα οποία “κοκκινίζουν” με γεωμετρική ταχύτητα.

Ως τώρα κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Τώρα όμως οι τράπεζες δεν έχουν πλέον ουδεμία πρόθεση να αναχρηματοδοτήσουν τα χρέη των μηντιαρχών και ένα νέο κανόνι 1 δις ευρώ στην αγορά των ΜΜΕ είναι θέμα χρόνου.

Η κυβέρνηση άλλωστε είναι αποφασισμένη να κόψει τον ομφάλιο λώρο της διαπλοκής ανάμεσα στους δημόσιους οργανισμούς και τα ΜΜΕ.


Οι μηντιάρχες βάζοντας στα ταμεία τους τεράστια διαφημιστικά ποσά από οργανισμούς όπως η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, το KEEΛΠΝΟ μπορούσαν να πληρώνουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις και παράλληλα να αποκτούν επαύλεις και πολυτελή lofts ανά τον κόσμο.
Οι Τσίπρας-Παππάς-Καμμένος ασκούν πλέον ασφυκτικό έλεγχο στην διαφημιστική δαπάνη των δημοσίων οργανισμών με αποτέλεσμα οι προκλητικές 

δαπάνες και το σπρώξιμο χρήματος σε συγκεκριμένους μηντιάρχες να μην είναι στα επίπεδα του παρελθόντος. Οι τράπεζες επίσης δεν έχουν κανένα λόγο ούτε τους περισσεύουν χρήματα ώστε να διακονονίσουν για μια ακόμη φορά τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ.


Καθώς η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ερευνά τα συγεκκριμένα δάνεια θα μας περιμένουν εντυπωσιακές ειδήσεις για τα ιλιγγιώδη ποσά του δανεισμού συγκεκριμένων ΜΜΕ φιλοκυβερνητικών και αντιπολιτευόμενων των κυβέρνηση. Πολλοί από τους εκδότες και καναλάρχες που έχουν κοκκινίσει αιφνίδια με το που διαπίστωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει πρωθυπουργός το έκαναν επειδή έχουν δάνεια-σκελετούς στις ντουλάπες ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Η Εξεταστική της Βουλής θα έχει στην διάθεσή της

 όλα αυτά τα μερακλήδικα δάνεια που έγιναν βίλες σε νότια και βόρεια προάστια. Το θέμα είναι εάν οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ τα πληρώνουν ή αν σκάνε κανόνια όπως στην περίπτωση του ΤΤ αλλά και της Τράπεζας του Ρέστη. Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό έτσι κι αλλιώς…
http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου