Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Ιατρικό μηχάνημα «έκανε φτερά» από το νοσοκομείο της Βέροιας.....ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.... ΤΑΧΑ.....ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ.... ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ


Οι δύο δράστες εμφανίστηκαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο της Βέροιας και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους... 
εταιρείας συντήρησης ιατρικών μηχανημάτων, κατάφεραν να αρπάξουν
το πανάκριβο μηχάνημα (αναλυτής ορμονών) από το μικροβιολογικό τμήμα και να αποχωρήσουν ανενόχλητοι.

Λίγες μέρες αργότερα, όταν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου προσπάθησαν να μάθουν λεπτομέρειες για το χρόνο ολοκλήρωσης της συντήρησης και επιστροφής του μηχανήματος στο νοσοκομείο, αποκαλύφθηκε ότι οι δήθεν υπάλληλοι δεν ήταν τίποτα άλλο από κοινοί κλέφτες.

«Εξαπάτησαν τη συνάδελφό μας, αποσύρθηκε το μηχάνημα από το χώρο του νοσοκομείου, περιμέναμε έως την Παρασκευή που είχαν πει ότι θα το αντικαταστήσουν. Επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους της εταιρείας, διαπιστώσαμε ότι είχαν πλήρη άγνοια και οι δύο άγνωστοι είχαν "σηκώσει" το μηχάνημα. 
Ήρθε και η αστυνομία και όσοι βρίσκονταν εκείνη τη μέρα στο νοσοκομείο έδωσαν περιγραφή», δήλωσε στο "Πρακτορείο Μακεδονία–Θράκη", η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Βέροιας, Ιωάννα Μπρανιώτη.

Ο ιατρικός αναλυτής ορμονών δεν είναι περιουσία του δημοσίου, αλλά ανήκει στην εταιρεία, η οποία το έχει παραχωρήσει με σύμβαση στο νοσοκομείο.