Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Υποψηφιότητα για επικεφαλής του φορέα της κεντροαριστεράς θέτει ο Θ. Θεοχαρόπουλος 
Tην πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα το φθινόπωρο για την ηγεσία του ενιαίου φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡΘανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ανάλογη πρόθεση έχουν ήδη εκφράσει, η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ερωτηθείς σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι «στον βαθμό που δρομολογηθούν οι διεργασίες του ενιαίου σχήματος της Κεντροαριστεράς, ναι θα είμαι υποψήφιος στη διαδικασία αυτή, από τη βάση για να προχωρήσουμε μπροστά με ενότητα και ανανέωση». 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξήγησε επίσης ότι στόχος όλων πρέπει να είναι «ο ενιαίος προοδευτικός σοσιαλδημοκρατικός φορέας που θα ενώσει τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας, του μεταρρυθμιστικού κέντρου και της ανανεωτικής Αριστεράς».

«Χρειάζεται ανανέωση ιδεών, πολιτικών πρακτικών και προσώπων. Ανανέωση χωρίς να κοιτάμε συνεχώς προς τα πίσω με τάση συνεχούς αυτοεπιβεβαίωσης. Για να υπάρξει η κεντροαριστερά ως ενιαίος φορέας στην κοινωνία, απαιτείται να μιλήσουμε με καθαρές κουβέντες για το πώς θέλουμε την χώρα μας το επόμενο χρονικό διάστημα», είπε, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει αυτήν την προοπτική.

Πηγή: ΑΜΠΕ