24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Αγρια συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Χίου




Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ του Σαββάτου η Λεωφόρος Αιγαίου στη Χίο όταν ομάδα 25 Σύρων ξυλοκόπησε άγρια νεαρό Αιγύπτιο μετανάστη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι Σύροι παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία άρχισαν να πετάνε μπουκάλια και καρέκλες στον Αιγύπτιο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα politischios.gr, η ένταση ήταν τέτοια, που σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ακόμα και όταν ο νεαρός Αιγύπτιος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος συνέχισε να δέχεται κλωτσιές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου της Χίου, ενώ στο σημείο παρενέβη το Λιμενικό Σώμα καθώς και η Ασφάλεια Χίου που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Την ίδια ώρα, φωνή αγανάκτησης υψώνουν επαγγελματίες του λιμανιού που κάνουν λόγο για συνεχείς συγκρούσεις αλλά και επεισόδια μεταξύ των μεταναστών κυρίως τις βραδινές ώρες.

«Από την ώρα που δένει το πλοίο μέχρι και να φύγει το λιμάνι γεμίζει με μετανάστες. Δεν μπορείς να περάσεις. Δεν είναι εικόνα λιμανιού αυτή για το καλοκαίρι», ανέφεραν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου