24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Κλίντον και Μόνικα είχαν κάνει σεξ παντού στο Οβάλ Γραφείο ΔΕΙΤΕ .... Πως γινεται το Σύγχρονο Marketing




.....ένας πρώην μυστικός πράκτορας θεώρησε ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κάνει νέες αποκαλύψεις και βέβαια να πουλήσει το βιβλίο του, «Crisis of Character», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου. 

Εχουν περάσει χρόνια
από τότε, αλλά ακόμη βγαίνουν στο «φως» πιπεράτες λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε στον Λευκό Οίκο, ανάμεσα στον Μπιλ Κλίντον και την Μόνικα Λεβίνσκι. 

Με την Χίλαρι Κλίντον να διεκδικεί την επιστροφή της στον Λευκό Οίκο, αυτή τη φορά ως πρόεδρος των ΗΠΑ, ένας πρώην μυστικός πράκτορας θεώρησε ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κάνει νέες αποκαλύψεις και βέβαια να πουλήσει το βιβλίο του, «Crisis of Character», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου. 

Στις σελίδες του, όπως γράφει η Daily Mail, ο Γκάρι Μπερν αναφέρει ότι ο Μπιλ Κλίντον και η Μόνικα Λεβίνσκι αγκαλιάζονταν, είχαν ερωτικές περιπτύξεις και έκαναν σεξ σχεδόν σε κάθε γωνιά του Οβάλ Γραφείου. 

Ο Μπερν ήταν ο μυστικός πράκτορας που στεκόταν έξω από το γραφείο του Αμερικανού προέδρου τότε και αποτελούσε το τελευταίο «εμπόδιο» που έπρεπε να ξεπεράσει η Λεβίνσκι για να φτάσει στον Κλίντον. Σύμφωνα με τον μυστικό πράκτορα, εκείνη κυνηγούσε ασταμάτητα τον Πρόεδρο και έβρισκε απίθανες δικαιολογίες για την παρουσία της σε εκείνον τον χώρο, που δεν προβλεπόταν για μία εκπαιδευόμενη. 



«Ολοι οι πράκτορες είχαν δει τον Μπιλ και την Μόνικα να αγκαλιάζονται, να έχουν ερωτικές περιπτύξεις ή να είναι πάνω στο Οβάλ γραφείο», γράφει ο Μπερν, που δηλώνει ότι «αηδίαζε» με όσα έβλεπε κάθε ημέρα. 

Συχνά, η Λεβίνσκι- όπως περιγράφει- φορούσε υπερβολικά κοντά φορέματα ή ό,τι άλλο χρειαζόταν για να μαγνητίσει το βλέμμα του Κλίντον. Σε μία περίπτωση, αφού την κοίταξε ο Αμερικανός πρόεδρος, εκείνη «γύρισε για να βεβαιωθεί ότι είχε την προσοχή του και σήκωσε το φόρεμά της για να αποκαλύψει το εσώρουχό της», γράφει ο πρώην πράκτορας. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αμερικανός πρόεδρος της είχε δώσει πρόσβαση στην απευθείας γραμμή του. Αυτό σήμαινε όχι μόνο πως ήξερε τον «μυστικό αριθμό», αλλά γνώριζε και ότι έπρεπε να πατήσει τον τετραψήφιο κωδικό με συγκεκριμένο ρυθμό. 

Οσο για την Χίλαρι Κλίντον, ο Μπερν γράφει ότι κατά την άποψή του η τότε Πρώτη Κυρία ήξερε για τις απιστίες του συζύγου της. «Πιστεύω ότι η κυρία Κλίντον γνώριζε για τις περιπέτειές του, αλλά πώς ένιωθε για μία σχέση με κάποια που είχε την ηλικία της κόρης της; Και στο Οβάλ Γραφείο; Μπροστά στα μάτια μας; Δεν νομίζω ότι ήξερε για την Μόνικα», γράφει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου