24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Θεσπρωτία: Συνελήφθη 30χρονος Αλβανός για τη δολοφονία της πεθεράς του αλλά και για ασέλγεια στην κόρη της γυναίκας του



Μετά από πολύμηνη έρευνα συνελήφθη στον Μεθοριακό Σταθμό...Μαυροματίου, στην Θεσπρωτία, ένας 30χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορία για την άγρια δολοφονία της πεθεράς του αλλά και για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης της συζύγου του!

Η δολοφονία είχε γίνει τον Νοέμβριο στην Κέρκυρα και ο δράστης με μία σειρά ενεργειών προσπάθησε να καλύψει πλήρως τα ίχνη του...

Τον Ιανουάριο, μέσα στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα είχε συλληφθεί η 27χρονη κόρη της νεκρής και σύζυγος του δράστη, η οποία κατηγορούνταν για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 30χρονος λίγες ώρες μετά την δολοφονία της άτυχης γυναίκας, πήρε τη σύζυγό του και τα παιδιά τους και εξαφανίστηκε από την Κέρκυρα όπου ζούσαν. Πληροφορίες ήθελαν τότε να έχουν διαφύγει στην Αλβανία.

Η 27χρονη υποχρεώθηκε να φτάσει τον Ιανουάριο στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε το ένα παιδί. Έτσι συνελήφθη από αστυνομικούς της Κέρκυρας που ερευνούσαν την υπόθεση.

Η έρευνα της αστυνομίας όμως δεν σταμάτησε.. Έτσι τώρα κατάφερε να εντοπίσει τον 30χρονο, σε βάρος του οποίου του οποίου είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Συνελήφθη 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία 57χρονης και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια για ανθρωποκτονία σε βάρος 57χρονης, καθώς και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 30χρονος πρωινές ώρες της 16.11.2015, στην οικία όπου διέμενε με την 27χρονη ημεδαπή σύντροφο του και την 57χρονη μητέρα της, ύστερα από διαπληκτισμό με την 57χρονη, της προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Επιπλέον, σύμφωνα με καταγγελία, το Σεπτέμβριο του 2015, ο 30χρονος ασέλγησε στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Αποτέλεσμα της πολύμηνης αστυνομικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν μεθοδικά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ήταν η σύλληψη του 30χρονου στον Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου Θεσπρωτίας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου