24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Από την Τουρκία στη Ρόδο λόγω πραξικοπήματος




Στη Ρόδο φιλοξενούνται, από την περασμένη Κυριακή, 17 Ιουλίου, περίπου 300 Δανοί τουρίστες, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν διακοπές στην Τουρκία, μετά την εκδήλωση του πραξικοπήματος στη χώρα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τουρίστες είχαν προγραμματίσει να κάνουν τις διακοπές τους σε τουριστικά θέρετρα στα παράλια της Τουρκίας, αλλά μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα
και τα γεγονότα που σημειώθηκαν εξέφρασαν στον τουριστικό πράκτορά τους την επιθυμία να μην παραμείνουν στη χώρα. Όμως, την τελευταία στιγμή δεν μπορούσε να τροποποιηθεί το πρόγραμμα της πτήσης και να αλλάξει ο προορισμός των αεροπλάνων, καθώς, παρά τα αιτήματα προς τις ελληνικές υπηρεσίες, δεν υπήρχε περιθώριο να εξυπηρετηθούν, ούτε από το αεροδρόμιο της Ρόδου, ούτε από το αεροδρόμιο της Κω.

Αναγκαστικά, τα τρία αεροπλάνα της εταιρίας Primera προσγειώθηκαν την Κυριακή στην Τουρκία (δύο στην Αττάλεια και ένα στο Ντάλαμαν), όπου αποβίβασαν τους επιβάτες τους. Από αυτούς, περίπου 300 αρνήθηκαν να παραμείνουν στην Τουρκία, συνέχισαν, οδικώς, το ταξίδι τους μέχρι τα παράλια της χώρας και από εκεί έφτασαν, ακτοπλοϊκώς, στη Ρόδο. Αμέσως ξεκίνησε διαδικασία, προκειμένου να βρεθούν δωμάτια για να τους φιλοξενήσουν, καθώς πολλά ξενοδοχεία ήταν γεμάτα και δεν μπορούσαν να τους εξυπηρετήσουν.

Οι συγκεκριμένοι τουρίστες θα αναχωρήσουν από τη Ρόδο την ερχόμενη Κυριακή, 24 Ιουλίου, με αεροπλάνα που θα έρθουν από τη Δανία για να τους παραλάβουν, τα οποία στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς την Τουρκία για να παραλάβουν όσους παρέμειναν εκεί για διακοπές.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου