24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Τι είπε η Ντόρα Μπακογιάννη κατ’ ιδίαν στον Τσακαλώτο;





Κατά τη διάρκεια του του επεισοδίου που σημειώθηκε στη Βουλή,η Ντόρα Μπακογιάννη φαίνεται πως διατήρησε την ψυχραιμία της, όταν
ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε με ειρωνικό τρόπο την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα παιδικά του χρόνια.Παρά τον χαμό που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Εξεταστική Επιτροπή για το τρίτο μνημόνιο, η βουλευτή της ΝΔ επέλεξε να μην τοποθετηθεί ρίχνοντας επιπλέον λάδι στη φωτιά.

Ωστόσο, η ίδια όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης» πλησίασε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στα υπουργικά έδρανα, την ώρα που άρχιζε η ψηφοφορία για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, έτσι ώστε «να του πει δυο λογάκια πρόσωπο με πρόσωπο».

Την ώρα εκείνη ο υπουργός φαίνεται πως είχε ηρεμήσει, έπειτα από το ξέσπασμα του, αλλά η κ. Μπακογιάννη μάλλον του χάλασε τη διάθεση, καθώς του είπε χαρακτηριστικά:

«Τσακαλώτε, σε προειδοποιώ να μην παίζεις με την οικογένεια. Αυτές τις ειρωνείες για το βρέφος στην Αντίσταση να τις αφήσεις, ακούς; Μην παίζεις μαζί μας. Η χούντα δεν άφηνε τη Μαρίκα, τη μάνα μας, ούτε βόλτα με το καροτσάκι να βγάλει τα παιδιά της. Την είχαν σε κατ” οίκον περιορισμό».

Πάντως, η μόνη κίνηση που έκανε ο κ. Τσακαλώτος ήταν να κουνήσει καταφατικά το κεφάλι του.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου