24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Διάγγελμα Τσίπρα και προσφυγή στις κάλπες!



Το ενδεχόμενο να εξαγγείλει αιφνιδιαστικό διάγγελμα στο λαό και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές πριν ενσκήψουν οι βίαιοι φόροι τύπου ΕΝΦΙΑ και πριν ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για τα Εργασιακά εξετάζει ο Αλέξης Τσίπρας μετά από εισήγηση συμβούλων του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εκείνοι που εισηγούνται στον πρωθυπουργό της εκλογές-εξπρές διαθέτουν ένα καταλυτικό επιχείρημα: Mόνο έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί την μικρότερη φθορά. Εάν δηλαδή η απόδραση από την εξουσία γίνει με εκλογές στο πρώτο 15θήμερο του Σεπτεμβρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενώ αρχικά ήταν πολύ αρνητικός σ΄αυτό το σενάριο με δεύτερες σκέψεις άρχισε να το καλοβλέπει. Ειδικά από την στιγμή που δεν κατάφερε να περάσει την απλή αναλογική με 200 ψήφους ώστε να ισχύσει από τις αμέσως επόμενες εκλογές.

-Τώρα θα έχουμε την μικρότερη φθορά και η ΝΔ δεν θα καταφέρει να πετύχει αυτοδυναμία…Από την Ανοιξη του 2017 η κατάρρευσή μας θα είναι απόλυτη…Θα επιστρέψουμε σε ποσοστά κάτω του 10%. Τώρα είναι η στιγμή κε Πρόεδρε…

Αυτό είναι το επιχείρημα των συμβούλων του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου