24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Η ώρα του Brexit: Από τον Κάμερον στη «σιδηρά Τερέζα»


«Η Τερέζα είναι μια γυναίκα εξαιρετικά δύσκολη», σχολίαζε πρόσφατα ο πρώην υπουργός και βουλευτής των Συντηρητικών Κένεθ Κλαρκ. «Ο επόμενος που θα το καταλάβει είναι ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ», απάντησε με χιούμορ η Τερέζα Μέι, δίνοντας έτσι τον τόνο των όσων πρόκειται να ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

Η 59χρονη Μέι, μέχρι πρότινος υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Κάμερον, θα μετακομίσει σήμερα το απόγευμα στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ και θα γίνει η δεύτερη γυναίκα πρωθυπουργός στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας μετά την Μάργκαρετ Θάτσερ.

Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει από την επόμενη κιόλας ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων της πολλές. Η δυσκολότερη αφορά βεβαίως το ιστορικό καθήκον να διαπραγματευτεί την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθώντας παράλληλα να ενώσει το Συντηρητικό Κόμμα της και μια χώρα βαθιά διχασμένη λόγω του Brexit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου