ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Άδωνις Γεωργιάδης ...ο σχεδιασμός της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 15%, ενώ τώρα έχουμε αύξηση 15%


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει ψεύτικες υποσχέσεις στο θέμα του ΕΝΦΙΑ. «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ΕΝΦΙΑ, είναι από τους λίγους σίγουρα εισπράξιμους φόρους που επιβάλλουν
τα κράτη, όμως λέμε ότι με μείωση των δαπανών μπορεί να μειωθεί». 


Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε ακόμη ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 15%, ενώ τώρα έχουμε αύξηση 15%. «Με τις υγείες μας, πληρώνουμε 30% περισσότερο γιατί κάποιοι ψηφίσαν Τσίπρα» παρατήρησε δηκτικά. 

«Υπάρχει ακόμη πολύ λίπος στο κράτος...» επέμεινε. «Είναι ηθικά απαράδεκτο να κόβουμε το ΕΚΑΣ των φτωχών ανθρώπων και να σπαταλούμε δημόσιο χρήμα... Στόχος της ΝΔ είναι η μείωση δημοσίων δαπανών και μείωση φόρων και για την ενίσχυση του επιχειρείν και για να κινηθεί η οικονομία» είπε. «Ο κ. Καμμένος έχει ξοδέψει για τις μετακινήσεις το με τα ελικόπτερα 30.000» σημείωσε δε. 

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις Ζαχαριάδη στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «θέλουν να παρουσιάσουν τη ΝΔ ως κόμμα με εσωκομματικά προβλήματα. Η ΝΔ είναι μπετόν αρμέ με στόχο να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης». 

Για τη δίωξη του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ για διόγκωση ελλείμματος παρατήρησε ότι δεν θα σχολιάσει το ποινικό σκέλος της υπόθεσης Γεωργίου, αναφέροντας ότι έχει εμπιστοσύνη στην απόφαση της Δικαιοσύνης. Δήλωσε όμως ότι «στο μνημόνιο μπήκαμε το Μάιο του 2010, ενώ ο κ. Γεωργίου ανέλαβε καθήκοντα τον Αύγουστο». 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απέδωσε το μνημόνιο στην ήττα του Κώστα Καραμανλή στις εκλογές τον Οκτώβριο του 2009. «Μίλησε ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό, ενώ ο Παπανδρέου είπε ‘‘λεφτά υπάρχουν’’ και μετά με τα ίδια κριτήρια οι ίδιοι άνθρωποι ψήφισαν ενδεχομένως και τον Τσίπρα που είπε το ίδιο».