24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

....Άλαν Πουλίδο αγοράστηκε από την ομάδα της Τσίβας έναντι του ποσού των 16 εκατ. ευρώ




Τελειωμένο θεωρούν το deal Ολυμπιακού-Τσίβας για Πουλίδο στην «Equipe». Νέα αναφορά για ποσό μαμούθ, χάρη στο οποίο ο 25χρονος θα γίνει
η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του μεξικανικού ποδοσφαίρου

Η Equipe σε ρεπορτάζ της υποστηρίζει πως Άλαν Πουλίδο αγοράστηκε από την ομάδα της Τσίβας έναντι του ποσού των 16 εκατ. ευρώ!

Σε συνέχεια των όσων... τρελών ποσών ανέφεραν χθες στο Μεξικό η γαλλική εφημερίδα κάνει μνεία για ποσό αγοράς της τάξεως των 16 (!) εκατ. ευρώ.

Μιλάμε για ποσά που... ζαλίζουν καθώς τα όσα ξέραμε για την παραχώρησή του ως προς τα ποσά ήταν για 5 - 6 εκατ. ευρώ. Όπως σημειώνει ο Άλαν Πουλίδο γυρίζει στην χώρα του με τον Ολυμπιακό να φέρεται να βάζει στα ταμεία του αυτό το ποσό από την Τσίβας.

Εφόσον ισχύουν τα παραπάνω θα πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή μεξικανικής ομάδας! Για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή και την Τσίβας υπάρχουν ρεπορτάζ και στο Μεξικό και την έκδοση του ESPN. Τονίζεται ξανά πως πέρασε ιατρικά στην Μαδρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου