24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Έρχεται ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ




Προ των πυλών η μεταγραφή–βόμβα τού Σαββίδη για την επίθεση! Ποιο είναι το προφίλ τού παικταρά κι από πού έρχεται; Πόσο μεγάλο συμβόλαιο θα έχει; Θα πέσουν τα τσιμέντα, λέμε!
Η μεταγραφική περίοδος έχει μπει στην τελική ευθεία και ο ΠΑΟΚ αναζητά ακόμα μερικές βασικές "πινελιές" για να ολοκληρώσει το φετινό ρόστερ και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο σε θέσεις που "πονάει".

Πριν λίγες ημέρες, ο Ιβάν Σαββίδης είχε σύσκεψη μαζί με τους Βλάνταν Ίβιτς και Λούμπος Μίχελ, αναλύοντας τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις και κυρίως την περίπτωση του επιθετικού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σήμερα μεγάλη μερίδα του αθλητικού Τύπου, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά είναι αποφασισμένος να τρελάνει κόσμο με τη μεταγραφή για τη γραμμή κρούσης, αφού προσανατολίζεται σε όνομα που θα κάνει πάταγο.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν έναν έτοιμο σέντερ φορ, που θα έρθει και θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα και όχι άλλη μια περίπτωση... Μπερμπάτοφ, ενώ δε θέλουν να είναι και δανεικός, αλλά να έρθει στην Τούμπα με κανονική μεταγραφή.

Ο Σαββίδης επιθυμεί να φέρει το μεγάλο όνομα και μάλιστα φαίνεται διατεθειμένος να προσφέρει απίθανο συμβόλαιο, κοντά στα 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ, κάνοντας αυτόματα την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, μένει να δούμε ποιος θα είναι αυτός ο επιθετικός, καθώς έχει ακουστεί πως θα πρόκειται για ποδοσφαιριστή από τη Γερμανία, ενώ συζητήθηκε πολύ έντονα και η περίπτωση του Μάουρο Ζάρατε της Φιορεντίνα.

Το τι ισχύει θα το δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες, ακόμα και ώρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου