24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Έτοιμος ο παθιασμένος ο Ολυμπιακός για την πρόκριση κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά



Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν τον αυριανό αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, δεν έκρυβε εκπλήξεις.

Ο Βίκτορ πέραν των γνωστών απουσιών (Ομάρ, Σιόβας, Ντουρμάζ) δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός κόουτς έχει κατασταλάξει στην διάταξη (4-3-2-1) και στα πρόσωπα που θα παραταχθούν στο κατάμεστο γήπεδο της Χάποελ. 

Ο Καπίνο θα είναι κάτω από την εστία, οι Ντε Λα Μπέγια-Φιγκέιρας στα δύο άκρα της άμυνας και οι Ντα Κόστα-Μποτία στο κέντρο αυτής. 

Στην τριάδα του άξονα φαίνεται πως έχει κλειδώσει η χρησιμοποίηση των Καμπιάσο (δεν βρισκόταν στην αποστολή του πρώτου ματς)-Μιλιβόγεβιτς-Μπουχαλάκη, την ώρα που μπροστά τους θα βρίσκονται οι Φορτούνης-Τσόρι (πέρασε σαν αλλαγή στο πρώτο ματς), με μοναδικό προωθημένο τον Ιντέγε. 

Θέση στην αρχική σύνθεση διεκδικεί και ο Σεμπά, κάτι που σημαίνει πως αν δούμε τον Βραζιλιάνο εξτρέμ βασικό, πιθανώς να πάει και σε άλλο σχήμα ο Βίκτορ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου