ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

....ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης ... Βάρβαρος και άδικος φόρος ο ΕΝΦΙΑ


«Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας βάρβαρος και άδικος φόρος», αποκαλύπτει ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης σε σημερινή του συνέντευξη. Διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποσχεθεί κατάργησή του, και αντικατάστασή του με άλλο δικαιότερο φόρο στα ακίνητα. 


«Προσπαθούμε να κάνουμε μεταρρυθμίσεις, για να έρθει μετά η ελάφρυνση των φόρων. Είμαστε σε κατάσταση αναγκαστική, βρισκόμαστε σε ειδική συνθήκη. Αυτό που οργανώνουμε από δω και πέρα θα είναι βιώσιμο και δίκαιο», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης, δηλώνοντας ότι η ύφεση του β’ τριμήνου (-0,7%) ήταν οριακή και από το 2017 η χώρα εισέρχεται σε φάση ανάκαμψης. 

Την ίδια ώρα, σε νέο άνοιγμα στο λεγόμενο «Καραμανλικό στρατόπεδο» στη ΝΔ προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος Ζαχαριάδη, ο οποίος εξήρε τη «μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία» της κυβέρνησης Καραμανλή. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ζαχαριάδης έκανε λόγο για μια «σαφώς ηπιότερη διακυβέρνηση», σχολιάζοντας «πως δεν ήταν η ΝΔ του Καραμανλή η ΝΔ του κ. Βοριδη και του Γεωργιάδη, οι οποίοι έχουν κάνει στροφή στη ΝΔ προς λαϊκίστικη κατεύθυνση. «Σε σειρά ζητημάτων είχε μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία από τη ΝΔ του Σαμαρά

 και το σχεδιασμό κ. Μητσοτάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά. Είπε επίσης ότι «υπάρχουν και κάποιες άλλες φωτεινές νησίδες στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης όπως τα ΚΕΠ στην περίοδο Σημίτη, και κάποιες άλλες στην περίοδο του Ανδρέα Παπανδρέου».

Για τη δίωξη Γεωργίου με την κατηγορία της διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «έχει τεράστιο νόημα να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη εκείνη την περίοδο, είμαστε οι τελευταίοι που θα θέλαμε να συγκαλυφθεί η υπόθεση».