24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Με μπλακ άουτ απειλεί τους κακοπληρωτές η ΔΕΗ




Τα ραβασάκια στέλνονται από τα τέλη Ιουλίου, οπότε και έληξε το ευνοϊκό πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών σε 36 δόσεις και χωρίς προκαταβολή στο
οποίο και ανταποκρίθηκαν περίπου 290.000 πελάτες.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο για 1,5 εκατ. οφειλέτες, από επαγγελματίες και επιχειρήσεις έως νοικοκυριά, με λογαριασμούς στο κόκκινο. 

Σε όλους αυτούς η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι τους δίνει την ευκαιρία να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, για αυτό και παρατείνει το παραπάνω πρόγραμμα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. 

Ταυτόχρονα όμως άρχισε μέσα στον Αύγουστο να αποστέλει μαζικά ραβασάκια για εντολές αποκοπής, με προτεραιότητα όπως λένε οι πληροφορίες όσους της χρωστούν από 3.000 ευρώ και πάνω οι οποίοι διακατέχονται από τη νοοτροπία του συστηματικού κακοπληρωτή. 

Ο ακριβής αριθμός των πελατών αυτών δεν είναι γνωστός, πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι τουλάχιστον 80.000 πελάτες κάθε κατηγορίας χρωστούν 3.000, 4.000 ή και 8.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου