24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Τσόρι.....«Αφιερώνω το γκολ στον Μαρινάκη» ΒΙΝΤΕΟ


Στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που όπως είπε βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα...

αφιέρωσε το γκολ επί της Αρούκα ο Τσόρι. «Κανείς δεν μπορεί μόνος του», πρόσθεσε. Στην πίεση και στο άγχος, που βιώνει κάθε παίκτης που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα, αναφέρθηκε ο Τσόρι μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού. Μιλώντας στη Nova, ο Αργεντινός


αφιέρωσε το κρίσιμο γκολ της ισοφάρισης στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στην συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. 
Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Ποτέ δεν πιστεύω ότι ένας παίκτης μπορεί να κάνει κάτι μόνος του. Χρειάζεται όλη την ομάδα. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω, ήμουν έτοιμος κι έδωσα ταχύτητα στην ομάδα. Ποτέ δεν είναι εύκολο κι όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες, όμως χάρη στον θεό το κατάφερα». 

Για το άγχος: «Είναι το τίμημα του να βρίσκεσαι σε μια μεγάλη ομάδα. Σε δύσκολες στιγμές είσαι υποχρεωμένος να κάνεις πάντα το καλύτερο ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν είναι εύκολα». 

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Αφιερώνω το γκολ στη γυναίκα και τα παιδιά μου, που ξέρουν τι περνάει ένας ποδοσφαιριστής, στον κόσμο αλλά κυρίως στον πρόεδρο μας που είναι πάντα δίπλα τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα». 

Για τις εμφανίσεις: «Άμα το πιστέψουμε κι αν δουλέψουμε σωστά θα τα καταφέρουμε. Χρειάζεται υπομονή κι έχουμε τον χρόνο να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου