24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ποιο νόμο δεσμεύεται ότι θα καταργήσει ο Μητσοτάκης



Τη δέσμευση πως θα ακυρώσει το νόμο Παππά και τον εν εξελίξει «διαγωνισμό παρωδία» -όπως τον χαρακτηρίζει η Πειραιώς- για τις τηλεοπτικές άδειες, έχει αναλάβει η ΝΔ δια της δημόσιας δήλωσης του εκπροσώπου της Γιώργου Κουμουτσάκου.

Στην Πειραιώς αν και επιχειρούν μέσω του σχεδιασμού
τους να ρίξουν το βάρος στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και να αποδομήσουν την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα ενόψει ΔΕΘ, εντούτοις δεν θεωρούν ήσσονος σημασίας τον επανασχεδιασμό του τηλεοπτικού τοπίου. Αντιθέτως στην αντίληψη των επιτελών

 του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται πως επικρατεί η άποψη ότι ο όλος χειρισμός από πλευράς Μαξίμου για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών αναδεικνύει την «αναξιοπιστία» και την «καθεστωτική αντίληψη» του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για δύο έννοιες που κατά κόρον τα γαλάζια στελέχη έχουν χρησιμοποιήσει στην κριτική τους για πλήθος ζητημάτων της οικονομίας, της παιδείας, στη διαχείριση του προσφυγικού κλπ και ως εκ τούτου στη ΝΔ θεωρούν ότι το νέο μιντιακό τοπίο που επιχειρεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση είναι μια ακόμα απόδειξη που δικαιώνει τη σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συμπυκνώθηκε στο αίτημα για πρόωρες εκλογές.

Κατά τη ΝΔ ο κ. Τσίπρας «γαντζωμένος στην εξουσία, το μόνο που σταθερά υλοποιεί, είναι το σχέδιο ελέγχου όλων των θεσμών και ιδιαίτερα τον έλεγχο των Μ.Μ.Ε. Θέλει να φιμώσει τη φωνή της κοινωνίας και την αντιπολίτευση» υποστηρίζουν και εκτιμούν ότι «δεν θα το καταφέρει γιατί είναι απαξιωμένος από τον ελληνικό λαό.

Τα επιχειρήματα που επιστρατεύουν στην Πειραιώς διατυπώθηκαν επισήμως προ ημερών από τον Γιώργο Κουμουτσάκο και είναι: Πρώτον ότι, ακυρώθηκε ο ρόλος του ΕΣΡ, δεύτερον ότι, παραβιάστηκε στο σύνταγμα για να οδηγηθούμε στο συγκεκριμένο διαγωνισμό και τρίτον ότι, η κυβέρνηση επιδιώκει ολιγοπώλιο στους τηλεοπτικούς σταθμούς για να έχει το μονοπώλιο στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Στο πλαίσιο αυτό οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ διαμηνύουν ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα καταργήσει το νόμο Παππά».

Θοδωρής Λαπαναΐτης

Φωτό: sooc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου