24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Κουρουμπλής στον ΣΚΑΪ... «Σας μπερδεύω με το γραφείο Τύπου της ΝΔ»




Μόνο ηχηρή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΪ.

«Μερικές φορές μπερδεύω αυτά που λέτε στις εκπομπές σας με το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο υπουργός.

Ο Π. Κουρουμπλής ανέφερε επίσης ότι ο ΣΚΑΪ εκτίθεται, καθώς κατέκρινε και κατακρίνει εντονότατα τον διαγωνισμό χαρακτηρίζοντάς τον παρωδία, ενώ εξασφάλισε τηλεοπτική άδεια.

«Παναγιώτη… Παναγιώτη… καλά τελείωνε», η πρώτη αντίδραση του παρουσιαστή Χρήστου Κούτρα. 

«Λέγατε ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να σας κλείσει, τώρα κρίνεστε και εσείς. Και εσάς και εμάς μας κρίνει η κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτά που είχε δεσμευτεί. Ο τρόπος ήταν διαφανέστατος και αναγκάστηκε το σύστημα να πληρώσει» συνέχισε ο κ. Κουρουμπλής. 

«Δεν θα ήταν καλύτερο να λειτουργούν δέκα κανάλια» τόνισε, «λειτουργούσαν για 27 χρόνια και ξέρετε πως ζούσαν και δεν πλήρωναν για τις συχνότητες που είχαν, η κυβέρνηση έκρινε τον τρόπο. Όσα και αν λέτε, εκτίθεστε, γιατί μέχρι χθες λέγατε ότι δεν θα πάρετε άδεια και τώρα λέτε πάλι τα ίδια για παρωδία διαδικασίας. Αυτά που λέτε είναι για αφελείς».

Σε ερώτηση αν θα πέσει «μαύρο» απάντησε ότι θα γίνει ότι λέει ο νόμος. «Όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, και έφυγαν 2.500 άνθρωποι, δεν κλαίγατε για αυτό. Όπως δεν κλαίγατε και για το Alter και για την Ελευθεροτυπία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου