24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 3-0 τον ΠΑΟ στον Ναό



Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 3-0 τον ΠΑΟ στον Ναό για τη 10η αγωνιστική, με τον πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει λόγο για τεράστια δικαίωση και… ευχαρίστηση. Αυτή τη λέξη προτίμησε…

Και ο νοών νοείτο.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Ακόμα στην αρχή είμαστε. Αυτό που έχει σημασία για τα εκατομμύρια φιλάθλων του Ολυμπιακού σήμερα και λίγο περισσότερο για εμάς που είμαστε μέσα είναι ότι σήμερα νιώσαμε δύο πάρα πολύ ωραία συναισθήματα. Το συναίσθημα της απόλυτης δικαίωσης σε όλα τα επίπεδα και το συναίσθημα της απόλυτης ευχαρίστησης για να μην χρησιμοποιήσω καμία άλλη λέξη. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι. Πολύ ευχαριστημένοι, από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Χωρίς ο Ολυμπιακός να έχει καμία ιδιαίτερη απόδοση. Χαρήκαμε ιδιαίτερα. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο. Να είστε όλοι γεροί και προχωράμε».

Τη διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου και το πέναλτι που έδωσε στον Παναθηναϊκό;

«Θα τα κρίνετε εσείς παιδιά. Είστε οι καλύτεροι κριτές. Εσείς έχετε τον λόγο. Εγώ δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία. Εγώ μιλάω για τα εκατομμύρια του κόσμου μας και για το πόσο ωραία αισθανθήκαμε», τόνισε και συνέχισε:

«Η διάθεση που υπάρχει είναι να χαρούμε σήμερα τη νίκη μας και να συνεχίσουμε ό,τι κάνουμε τόσα χρόνια. Να χτίζουμε μία πολύ καλή ομάδα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε γεροί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου