24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Η Ν.Δ. βγάζει κάρτα μέλους ... ΚΥΡΙΑΚΟΣ... καταβάλλουμε μια τιτάνια προσπάθεια να βάλουμε σε τάξη το σπίτι μας.


Σήμερα παρουσιάζουμε κάτι καινούργιo, την κάρτα μέλους της Νέας Δημοκρατίας. Καλώ όλα μας τα μέλη, τους 405.000 πολίτες που πριν ένα χρόνο συμμετείχαν στην εκλογή προέδρου, αλλά και όλους εσάς που γίνατε μέλη μέσα στο 2016, να ανανεώσετε σήμερα 

τη συνδρομή σας και να αποκτήσετε την
κάρτα μέλους. Στηρίξατε τη Νέα Δημοκρατία στα δύσκολα και σας ευχαριστώ. Τώρα είναι η στιγμή να κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα».
Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος της ΝΔ γνωστοποίησε την κυκλοφορία της κάρτας μέλους της Νέας Δημοκρατίας.
Tι προσφέρει η κάρτα μέλους:

Η Κάρτα Μέλους προσφέρει τις εξής δυνατότητες:

1. Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες
2. Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα
3. Δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις ειδικά για τα μέλη της
4. Πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της
5. Προσωποποιημένη σελίδα μέλους στον ιστότοπό της
Πόσο κοστίζει:

Το κόστος συνδρομής για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ. Για δύο έτη, η Κάρτα Μέλους κοστίζει 22 ευρώ ενώ για τρία έτη το αντίτιμο είναι 30 ευρώ.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΔ:

Πριν από ένα χρόνο, 405.000 πολίτες συμμετείχαν στην εκλογή προέδρου.

Έκτοτε, μέσα στο 2016, χιλιάδες άνθρωποι έγιναν νέα μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Ήρθε η ώρα να γίνουμε ακόμη περισσότεροι. Γιατί μαζί, μπορούμε περισσότερα. Ήρθε η ώρα, όσοι ήδη είναι μέλη, να ανανεώσουν τη συνδρομή τους. Και όσοι δεν έχουν γίνει ακόμη ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, να αποκτήσουν την Κάρτα Μέλους, αναφέρει η ΝΔ.

Το κόστος συνδρομής για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ. Για δύο έτη, η Κάρτα Μέλους κοστίζει 22 ευρώ ενώ για τρία έτη το αντίτιμο είναι 30 ευρώ.

Τους τελευταίους 10 μήνες καταβάλλουμε μια τιτάνια προσπάθεια να βάλουμε σε τάξη το σπίτι μας.

Σε αυτό το πλαίσιο:

· Μειώσαμε τα λειτουργικά κόστη κατά 70%
· Ξεκινήσαμε την καμπάνια «λίγα από πολλούς»
· Εφαρμόσαμε πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά μας
· Ψηφίσαμε νέο καταστατικό, που απαγορεύει τον τραπεζικό δανεισμό του κόμματος
· Κάνουμε πράξη καθημερινά το σύνθημα «η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα μέλη της».

Η διαφάνεια είναι αίτημα της κοινωνίας. Είναι, όμως, και απαραίτητη προϋπόθεση για να δομήσουμε στέρεες σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτικών Κομμάτων και πολιτών.

Ο σεβασμός στο φορολογούμενο αποτελεί σταθερή της Νέας Δημοκρατίας. Από τα δικά του χρήματα, στηρίζονται οικονομικά τα πολιτικά Κόμματα. Για αυτό, οφείλουν να λογοδοτούν και να διασφαλίζουν την ορθή διαχείριση αυτών των πόρων.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, είναι απαράβατος κανόνας η τήρηση ισοσκελισμένων προϋπολογισμών. Η Νέα Δημοκρατία, αλλά και κάθε σύγχρονο κόμμα, οφείλει να τα βγάζει πέρα με τα ετήσια έξοδά του. Ο δανεισμός των Κομμάτων είναι μια πρακτική που πρέπει να σταματήσει άμεσα.

Οι ετήσιες δαπάνες της Νέας Δημοκρατίας ανέρχονται σε 8.200.000 ευρώ. Στόχος είναι εντός τριετίας να μειωθούν κατά 70% στα 2.500.00 ευρώ ετησίως. Με σταθερά βήματα, προχωρούμε προς τα εκεί.

Το πρώτο βήμα έγινε με τη μετακόμιση των κεντρικών γραφείων του Κόμματος. Το μηνιαίο ενοίκιο, που έφτανε τα 95.000 ευρώ, μειώθηκε σε 9.800. Η ετήσια εξοικονόμηση πόρων από αυτήν την παρέμβαση και μόνο υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ.

Το δεύτερο βήμα είναι οι περικοπές δαπανών και η μείωση της μηνιαίας μισθοδοσίας. Με σεβασμό στην εργατική νομοθεσία, υλοποιούμε αυτήν τη διαδικασία.

Το τρίτο βήμα είναι το άνοιγμα σε όλους τους ενεργούς πολίτες να στηρίξουν στην πράξη τη Νέα Δημοκρατία, μέσω δωρεών και μικρών χορηγιών. Η διαδικτυακή πλατφόρμα nd.gr/donate επιτρέπει στο κοινό να συμβάλει οικονομικά, μέσα από μια απολύτως διαφανή διαδικασία, αναφέρει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου