Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με βιτριόλι στον δικηγόρο Σαράκη το 2007

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πάνω από 15 διαφορετικά ονόματα.

ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ  Ε.Λ.Α.Σ
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, ο δράστης της επίθεσης με βιτριόλι στον γνωστό δικηγόρο Παύλο Σαράκη πριν από 9 χρόνια.

Πρόκειται για έναν άνδρα από την Αλβανία , ο οποίος διέφευγε αυτά τα χρόνια στην Αλβανία και γύρισε πρόσφατα, ενώ η σύλληψη του έγινε στην Δραπετσώνα.

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πάνω από 15 διαφορετικά ονόματα.

Τη Δευτέρα πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα με την υπόθεση να την έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ η πιθανή εμπλοκή προέκυψε από καταθέσεις, το 2009, δύο κρατουμένων στις φυλακές

Υπενθυμίζεται ότι η ο κ. Σαράκης είχε πέσει σε ενέδρα κάτω από το σπίτι του στον Νέο Κόσμο, στις 21 Δεκεμβρίου του 2007, όταν του επιτέθηκαν δύο άτομα ρίχνοντας του καυστικό υγρό με αποτέλεσμα να υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα στον πρόσωπο και να πάθει ζημιά το μάτι του.

Ως ηθικοί αυτουργοί είχαν κατηγορηθεί ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων που εκτελέστηκε με καλάσνικοφ και πιστόλι εν ψυχρώ στο Γαλάτσι το 2009 μπροστά στα μάτια δεκάδων ανυποψίαστων πολιτών, και επιχειρηματίας γνωστός ως «Καπές» ο οποίος στο παρελθόν , τη δεκαετία του ’90, είχε κατηγορηθεί για το Συνδικάτο του Εγκλήματος.

Η εμπλοκή του 35χρονου Αλβανού εξετάζεται και σε άλλες υποθέσεις όπως αυτής της επίθεσης με βιτριόλι στην ευρωβουλευτή Κωνσταντίνα Κούνεβα ενώ κατηγορείται και για την δολοφονία της Μαρίας Καφιέρη, συζύγου δολοφονηθέντα μπράβου, το 2009 σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια.

Κάτια Νιάκαρη