24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Πρωτοχρονιάτικο σοκ στην Κωνσταντινούπολη.... 39 νεκροί....Τρόμος, νεκροί, ο φόβος του θανάτου....Το νέο έτος για την Τουρκία ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο.





Στους 39 ανέρχονται οι νεκροί από την επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης , στη διάρκεια των εορτασμών για το Νέο Έτος, με τις εικόνες που έκαναν από την πρώτη στιγμή
το γύρο του κόσμου, να προκαλούν σοκ!

Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί οι 21, εκ των οποίων οι 15 ή 16 είναι ξένοι, ενώ ο δράστης της επίθεσης εξακολουθεί να διαφεύγει, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.


Η επίθεση προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό 69 ανθρώπων, τέσσερις από τους οποίους έχουν τραυματισθεί σοβαρά, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

«Οι έρευνες για να βρεθεί ο τρομοκράτης συνεχίζονται. Ελπίζω ότι θα συλληφθεί σύντομα», πρόσθεσε ο τούρκος υπουργός.

Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, πολλοί θαμώνες του νυχτερινού κέντρου έπεσαν στον Βόσπορο για να σωθούν από τα πυρά τoυ δράστη.

Το νυχτερινό κέντρο απέχει μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από τον χώρο όπου διεξάγονταν οι επίσημοι εορτασμοί για την έλευση της νέας χρονιάς, πλάι στον Βόσπορο.

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει πως υπήρχαν σχέδια για τη διάπραξη τρομοκρατικών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ο Μεμέτ Κοτζαρσλάν, ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Reina.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τη «φρικτή» πολύνεκρη επίθεση κι έδωσε εντολή στην κυβέρνησή του να προσφέρει βοήθεια στις τουρκικές αρχές, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Tα συλλυπητήριά της για την επίθεση εξέφρασε και η επικεφαλής της διπλωματίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Φεντερίκα Μογκερίνι, η οποία τόνισε ότι οι προσπάθειες αποτροπής τέτοιων τραγωδιών θα συνεχιστούν.

«Άνθρωποι ποδοπατούσαν ανθρώπους». Τα λόγια αυτόπτη μάρτυρα που έζησε λεπτό προς λεπτό τις δραματικές στιγμές, συγκλονίζουν.Το κλαμπ Reina στις ακτές του Βοσπόρου στην περιοχή Ορτάκιοϊ της Κωνσταντινούπολης ήταν γεμάτο νέες και νέους που διασκέδαζαν και γιόρταζαν την έλευση του νέου έτους. Υπολογίζεται ότι περίπου 500 με 600 άτομα βρίσκονταν στο κλαμπ, Τούρκοι αλλά και πολίτες άλλων χωρών....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου