ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Θεοδωρίδης: «Ο Ολυμπιακός δεν… κυνηγιέται - Τεράστια η διαφορά με τους εξυγιαντές»


...οι εξυγιαντές εκτίθενται στους οπαδούς τους 


Επιθετικός εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις που έκανε και μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βέροιας. Ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών έκανε αναφορά στη διαιτησία και σχολίασε ότι οι εξυγιαντές εκτίθενται στους οπαδούς τους.

«Δεν κυνηγιέται ο Ολυμπιακός», επεσήμανε ο κ. Θεοδωρίδης και σχολίασε ότι η διαφορά της ομάδας του από τους διώκτες της είναι τεράστια. «Ελπίζω οι φίλαθλοι των ομάδων αυτών να συνέλθουν και να δουν ποια είναι η πραγματική αιτία που οι ομάδες τους βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση», επεσήμανε μέσω της Nova.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος μήνας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μου γιατί υπερέβαλαν εαυτούς, στον προπονητή και σε όλους όσοι είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Με αυτό το αποτέλεσμα δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα περιμένουμε να γίνει ακόμη καλύτερη η ομάδα μας. 

Πραγματικά ήταν φοβερά αντίξοες οι κλιματολογικές συνθήκες όλο αυτό τον καιρό. Υποφέραμε. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Τα αποτελέσματα δείχνουν την αξία της κάθε ομάδας κάθε χρόνο.

Θέλω να πω στους διάφορους εξυγιαντές του ποδοσφαίρου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που ο Ολυμπιακός μετά από όσα έγιναν με τη διαιτησία η ομάδα έχει βάλει 36 γκολ, 21 κάποια άλλη ομάδα.
 Κέρδισε πέντε πέναλτι η άλλη ομάδα και ο Ολυμπιακός, η φύση επιθετική ομάδα, κέρδισε ένα σε όλο το πρωτάθλημα και στους άλλους σφύριξαν τέσσερα, τα τρία εκ των οποίων ήταν ανύπαρκτα. Όλοι οι εξυγιαντές ήθελαν να κυνηγήσουν τον Ολυμπιακό;

Δεν κυνηγιέται ο Ολυμπιακός. Τελεία και παύλα. Εκτέθηκαν στους οπαδούς τους ανεπανόρθωτα. Διότι όλα αυτά τα χρόνια που φωνάζουν ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα με 30 και 40 πόντους διαφορά. Δεν γίνεται τυχαία αυτό το πράγμα. Πρέπει να είναι τεράστια η διαφορά της ομάδας του Ολυμπιακού με τις ομάδες των εξυγιαντών. Με κάτι παπαγαλάκια και κάτι διάφορους προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του Ολυμπιακού. Κοροϊδεύουν τους οπαδούς των ομάδων τους. Εγώ είμαι πανευτυχής γιατί αποδείχθηκε η αλήθεια. Ελπίζω οι φίλαθλοι των ομάδων αυτών να συνέλθουν και να δουν ποια είναι η πραγματική αιτία που οι ομάδες τους βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση.

Ευχαριστώ τα παιδιά, τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τον πρόεδρο μας, όλους γιατί αυτή τη στιγμή αποδεικνύεται ξανά σε ένα πεντακάθαρο πρωτάθλημα, όπως το θέλουν οι εξυγιαντές με τους διαιτητές αυτούς να έχουμε αυτή τη διαφορά. Μετράνε πάντα τα αποτελέσματα και όχι τα λόγια».