24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Τουρκική πυραυλάκατος προσέγγισε τα Ίμια...



Στο πολεμικό πλοίο, επέβαινε ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΕΘΑ (ΦΩΤΟ).
Σοβαρή πρόκληση ανήμερα της επετείου από την κρίση των Ιμίων...

Πολύ σοβαρή τουρκική πρόκληση σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της συμπλήρωσης 21 ετών από την κρίση στα Ίμια.


Μία...τουρκική πυραυλάκατος στην οποία επέβαινε ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και προσέγγισε τις βρχονησίδες Ίμια. Το τουρκικό πολεμικό πλοίο συνόδευαν δύο σκάφη ανορθοδόξου πολέμου των τουρκικών ειδικών δυνάμεων με άγνωστο αριθμό κομάντος.


Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί.


Από ελληνικής πλευράς, στην περιοχή των Ιμίων κινούνταν η κανονιοφόρος «Κραταιός» η οποία κάλεσε την τουρκική πυραυλάκατο στο κανάλι 16, επισήμανε ότι το τουρκικό πολεμικό βρίσκεται σε ελληνική χωρική θάλασσα και ζήτησε την αποχώρηση του πλοίου στο οποίο επέβαινε ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Κατά πληροφορίες, το ίδιο μήνυμα εκπέμφθηκε προς το τουρκικό πολεμικό πλοίο και από το παρατηρητήριο της Λέρου.


Αφού παρέμειναν για λίγα λεπτά κοντά στς βραχονησίδες Ίμια, η τουρκική πυραυλάκατος και τα δύο τουρκικά σκάφη αποχώρησαν από την περιοχή.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου