24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Δεκαπεντάχρονος σκότωσε το εξάχρονο αγοράκι στην Κομοτηνή



Ο έφηβος δολοφόνος ομολόγησε το έγκλημα και ήταν αυτός που υπέδειξε στην Αστυνομία που είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι του αγοριού - Είχε δέσει χειροπόδαρα το παιδάκι - Τι είπε ο ιατροδικαστής στο protothema.gr

Χωρίς προηγούμενο είναι το έγκλημα που αποκαλύφθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στην Κομοτηνή: Σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο μετά την εξαφάνιση του 6χρονου αποκαλύπτεται ότι το κωφάλαλο παιδάκι δολοφονήθηκε, άγνωστο ακόμη κάτω από ποιες συνθήκες και ποιους λόγους, από έναν δεκαπεντάχρονο.


Δράστης και θύμα ζούσαν στον καταυλισμό του Αλαν Κογιού στο κέντρο της Κομοτηνής, μια συνοικία - γκέτο, στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ροδόπης, όπου άνθρωποι και ποντίκια συνυπάρχουν. 
Το γεγονός ότι ο δράστης αν και μόλις δεκαπέντε χρονών, εντούτοις είχε απασχολήσει την αστυνομία, καθώς είχε αποπειραθεί να βιάσει ένα παιδάκι, οδήγησε αμέσως τις υποψίες της αστυνομίας επάνω του, όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του εξάχρονου Σεζάλ Μεχμεταλή. Τον προσήγαγαν και λίγες ώρες αργότερα, ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει το παιδάκι. Η επικοινωνία του με τους αστυνομικούς ήταν δύσκολη, με δεδομένο ότι ο δράστης είναι κωφάλαλος- όπως ήταν και το θύμα του. 

Το παιδί βρέθηκε νεκρό σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, το σημείο που βρισκόταν το άψυχο κορμάκι του αγοριού, το υπέδειξε στην Αστυνομία ο δεκαπεντάχρονος δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος που έχει ομολογήσει την πράξη του. Τόσο το θύμα, όσο και ο φερόμενος δράστης προέρχονται από τη μουσουλμανική μειονότητα, ενώ ο 15χρονος κατά το παρελθόν είχε αποπειραθεί να βιάσει ένα παιδάκι. 

Η περιγραφή του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία στο άψυχο κορμάκι του 6χρονου Σεζάλ Μεχμεταλή, σοκάρει: Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, είπε στο protothema.gr: "Τον είδα στην αυτοψία. Το παιδάκι ήταν νεκρό σε ένα εγκαταλελειμένο σπίτι . Ήταν σκεπασμένο με μπουφάν και κουρτίνα και τα χέρια του και τα πόδια του ήταν δεμένα. Κακώσεις εξωτερικά δεν υπήρχαν μόνο κάποιες εκδορές γύρω από τη στοματική κοιλότητα, άνω κάτω χείλος . Αυτά έχω να πω και τα υπόλοιπα αύριο που θα κάνω τη νεκροψία ".

Το εξάχρονο θύμα, ο Σεζάλ, σύμφωνα με την ανακοίνωση αναζήτησης που είχε εκδόσει το Χαμόγελο του Παιδιού ήταν κωφάλαλο. Ζούσε με την οικογένειά του στη συνοικία Αλάν Κογιού της Κομοτηνής: Πρόκειται για μια παραγκούπολη στο κέντρο της Κομοτηνής, μια ανάσα, σχεδόν από το Διοικητήριο της πόλης, όπου όμως, οι άνθρωποι ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες. Οι κάτοικοι του συγκεκριμένου οικισμού είναι ρομά, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.
Αυτή την ώρα, στον οικισμό επικρατεί αναστάτωση, ενώ οι περισσότεροι κάτοικοί του έχουν συγκεντρωθεί κοντά στην οικογένεια του εξάχρονου θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου