24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Αδωνις Γεωργιάδης: «Είμαστε σε αδιέξοδο και πάμε σε εκλογές»



Το ενδεχόμενο να μην νομοθετηθούν νέα μέτρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης απέκλεισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την αποστροφή του πρωθυπουργού στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι «δεν πρόκειται να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα».

«Περίπτωση να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς να νομοθετήσουν δεν υπάρχει και το ξέρουν αυτό πάρα πολύ καλά. Αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ζούνε σε παράλληλο σύμπαν».

«Αν τη δήλωση αυτή την είχε κάνει οποιοσδήποτε άλλος πρωθυπουργός θα σας έλεγα ότι είμαστε σε αδιέξοδο και πάμε σε εκλογές. Επειδή την έχει κάνει ο κ. Τσίπρας δεν τη λαμβάνω ιδιαίτερα σοβαρά. 

Πιστεύω ότι σε 2-3 εβδομάδες από τώρα θα γυρίσουν και θα μας πούνε “ναι τα νομοθετούμε, αλλά επειδή θα υπάρχει ρήτρα”, όπως σε όλο το μνημόνιο και πάντα, “ότι αν επιτευχθούν οι στόχοι δεν θα τα εφαρμόσουμε. Είναι σαν να μην τα νομοθετούμε κι άρα τα νομοθετούμε, αλλά δεν τα νομοθετούμε”. Κάτι τέτοιο θα πούνε», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Περίπτωση να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς να νομοθετήσουν δεν υπάρχει και το ξέρουν αυτό πάρα πολύ καλά. Αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ζούνε σε παράλληλο σύμπαν. Υπό την έννοια αυτή το θεωρώ το συγκεκριμένο που είπε ο κ. πρωθυπουργός μία δήλωση για τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ και τίποτα παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου