24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Αγρια επίθεση μετά από παρατήρηση σε ιδιοκτήτη σκύλου -Υπέκυψε το ένα θύμα



Μία αιματηρή επίθεση, με ένα νεκρό, που ξεκίνησε έπειτα από παρατήρηση σε ιδιοκτήτη σκύλου, ερευνά η αστυνομία.

Η επίθεση έγινε σε αλσύλλιο της οδού Αχαρνών, στα Πατήσια, τα ξημερώματα της 19ης Μαρτίου. Δύο Μολδαβοί, 38 και 36 ετών κάθονταν σε παγκάκι, ενώ την ίδια ώρα- περίπου στα 03:00- άτομο αλβανικής καταγωγής είχε βγάλει βόλτα εκεί τον μεγαλόσωμο σκύλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Μολδαβοί έκαναν παρατήρηση στον άνδρα, ενοχλημένοι από τον σκύλο. Ακολούθησε έντονο επεισόδιο και ο ιδιοκτήτης του σκύλου επικοινώνησε με φίλο του. Λίγο αργότερα έφτασε εκεί ένας φίλος του, κρατώντας λοστό. 


Ο άγνωστος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, επιτέθηκε άγρια στους δύο Μολδαβούς, καταφέρνοντάς τους χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε μαζί με τον φίλο του, ενώ τα δύο θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Ο 38χρονος πήρε εξιτήριο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά τρεις ημέρες αργότερα ο φίλος του υπέκυψε, καθώς είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η αστυνομία, που πήρε κατάθεση από τον 38χρονο, αναζητά αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης, αλλά και τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.