24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Δήμαρχος Σκιάθου: Θετικό ότι το νησί προβάλλεται μέσα από τον Αγγελόπουλο


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι από την Σκιάθο έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του στο Survivor και κυρίως από τον γυναικείο πληθυσμό.

Ο γνωστός και ως «Ντάνος» μάλιστα είναι και ένα από τα μεγάλα φαβορί για νικητής του reality επιβίωσης, με ολόκληρο το νησί των Βορείων Σποράδων να παρακολουθεί τις περιπέτειες του Σκιαθίτη πρώην ποδοσφαιριστή στην τηλεόραση κάθε βράδυ. 

Όπως εξηγεί μάλιστα στην Thessnews ο δήμαρχος της Σκιάθου, Δημήτρης Πρεβεζάνος, η δημοσιότητα που εχει πάρει ο Γιωργος Αγγελόπουλος, είναι ταυτόχρονα μια καλή ευκαιρία τουριστικής προβολής του νησιού, που ελκύει χιλιάδες επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικο κάθε καλοκαίρι. 

Ο κ. Πρεβεζάνος αναφορικά με την προβολή της Σκιάθου λόγω της συμμετοχής του Αγγελόπουλου στο Survivor δήλωσε στη ThessNews ότι «αυτή η αναφορά στο νησί της Σκιάθου εξαιτίας της παρουσίας του Αγγελόπουλου ο οποίος για την Σκιάθο ήταν γνωστός γιατί ήταν ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έπαιζε σε ομάδες γνωστές είναι θετική. Την ώρα όμως που έχει και καλή παρουσία στο Survivor εννοείται ότι βοηθάει και ότι είναι μια θετική παρουσία. Είναι επακόλουθο το ότι υπάρχει ένας Σκιαθίτης ο οποίος παίζει σε ένα παιχνίδι. Οπότε για να απαντήσω με μία λέξη είναι πολύ θετικό».

Από μικρός αποφασιστικός

Ο δήμαρχος Σκιάθου έχοντας διατελέσει παιδίατρος για πολλά χρόνια στο νησί γνώριζε τον Γιώργο από μικρό παιδί και όπως χαρακτηριστικά είπε «είναι ένα από τα παιδιά που εγώ τα έχω μεγαλώσει».

Αναφορικά με το χαρακτήρα του τόνισε «τον ξέρω από μικρό παιδί. Από μικρός ήταν αποφασιστικό παιδί, ένα παιδί το οποίο είχε και προβλήματα γιατί έχασε από νωρίς τον πατέρα του. Ήταν ένα παιδί που δια του πείσματος και όλα αυτά τα οποία προσέθεσε στην προσωπικότητα του η ζωή τα χρησιμοποίησε και ότι έκανε του βγήκε θετικά και πέτυχε. Τώρα το τι θα κάνει στο παιχνίδι αυτό είναι άλλο».

Ο δήμαρχος σχολίασε και το θέμα που φαίνεται να έχει προκύψει με τον Ντάνο στο παιχνίδι καθώς χθες δέχτηκε επίθεση από μια μερίδα συμπαικτών του οι οποίοι των κατηγόρησαν για αρχηγικές τάσεις. «Του αρέσει να διακρίνεται γιατί έχει δημιουργήσει αρκετά στοιχεία για την προσωπικότητά του και με την δουλειά του στο ποδοσφαίρου» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Τέλος μέσω της ThessNews ο κ. Πρεβεζάνος έστειλε και το δικό του μήνυμα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο «το μήνυμα είναι ότι όταν σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις ποιος είσαι και μάλιστα από ένα παιχνίδι από το οποίο θεωρείται επώδυνο καλό θα είναι όλα τα θετικά να τα συγκεντρώσεις και να τα αξιοποιήσεις για το γενικό σύνολο. Γενικό σύνολο είναι το νησί μας το οποίο φυσικά απ’ όλες τις πλευρές πρέπει να προάγεται διότι στο επίπεδο του ανταγωνισμού η Σκιάθος έχει πολλά ανταγωνιστικά νησιά. Οπότε η παρουσία του Αγγελόπουλου μπορεί να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα».
ΖΩΗ ΤΑΣΚΑ || zwitaska@gmail.com