24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Αιχμές για τον ρόλο του Στουρνάρα άφησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος…


Σαφείς αιχμές για τις τελευταίες δηλώσεις που έγιναν από τον διοικητή της ΤτΕ για τον κίνδυνο που προκαλεί η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους αλλά χωρίς
να κατονομάσει τον διοικητή της ΤτΕ για τον αν συμπεριλαμβάνει στους θεσμικούς παράγοντες τον , δήλωσε ότι η κυβέρνηση κατανοεί την ανησυχία για την καθυστέρηση (η οποία όπως είπε δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης), αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν κάποιοι που όπως είπε «καθ’ υπέρβαση του θεσμικού τους ρόλου αναπαράγουν καταστροφικά σενάρια για την πορεία της οικονομία».

Περιγράφοντας ακόμα περισσότερο τον Γιάννη Στουρνάρα μίλησε για πρόσωπα που είναι γνωστά για τους πολιτικούς τους ρόλους στο παρελθόν, ενώ αναρωτήθηκε ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις στους δημοσιονομικούς στόχους αν η κυβέρνηση συμφωνούσε σε μέτρα 4,5 δισ. ευρώ και ποιες οι επιπτώσεις στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Όπως είπε ήταν στοιχειώδης υποχρέωση της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί και να τα βγάλει αυτά από το τραπέζι, όχι να κλείσει άρον άρον τη διαπραγμάτευση.

Η Ελλάδα ή το γερμανικό ΥΠΟΙΚ αρνούνται τη συζήτηση για το χρέους; αναρωτήθηκε.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον Γιάννη Στουρνάρα δήλωσε ότι οι ανεξάρτητοι θεσμικοί παράγοντες δικαιούνται να κάνουν εκτιμήσεις για την πορεία της οικονομίας και να αποφεύγουν την πολιτικολογία. Η ευθύνη της καθυστέρησης δεν βρίσκεται στην πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης αλλά στις παράλογες απαιτήσεις της ΝΔ.

Ωστόσο σε ευθεία ερώτηση του Euro2day.gr αν στους θεσμικούς παράγοντες περιλαμβάνει τον Γ. Στουρνάρα αρκέστηκε να σημειώσει ότι «είπε ότι είχε να πει».