24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Τραγικό φινάλε: Νεκρή βρέθηκε η 36χρονη αισθητικός Μαρία Ιατρού


Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού, στο βυθό του Αμβρακικού και συγκεκριμένα στο 3ο χιλιόμετρο Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, στον Άη Γιώργη.

Την 36χρονη εντόπισε μοτοσικλετιστής, ο οποίος είδε την πινακίδα, αλλά και θραύσματα του προφυλακτήρα, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Αμφιλοχίας, ενώ γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης του οχήματος μέσα στο οποίο βρίσκεται η άτυχη γυναίκα.

Η όμορφη αισθητικός Μαρία Ιατρού 36 χρόνων, εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου διέμενε. Οδηγούσε ένα ασημί Volkswagen Golf, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 5709. Προορισμός της ήταν η Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της.

Ο σύζυγός της και η μητέρα της βρέθηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, με την ελπίδα ότι η έρευνα θα έριχνε φως στην υπόθεση.