24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Έδωσαν τα χέρια Μπέος-Ντούμος και η Πύδνα πάει Βόλο;;


Μια είδηση η οποία δεν έχει ακόμη επαληθευτεί αλλά βλέπει το ...φώς της δημοσιότητας βάσει κάποιων πληροφοριών που έχει το Pieriasport, αναφέρει την συμφωνία Αχιλλέα Μπέου και Γιάννη Ντούμου για τη δημιουργία της 3ης ομάδας στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Μετά τις δυο ιστορικές και παραδοσιακές δυνάμεις του Βόλου, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη, φαίνεται πως εκκολάπτεται μια νέα ποδοσφαιρική κίνηση, η οποία χωρίς υποχρεώσεις και οικονομικά βάρη προς τρίτους, θα αποτελέσει τη νέα δύναμη του αθλήματος στη Μαγνησία.


Το μέγεθος της δυναμικής που θα βγάλει θα προσδιοριστεί απο την ανταπόκριση των φιλάθλων της περιοχής στα νέα ποδοσφαιρικά δεδομένα τα οποία θα δημιουργηθούν αλλά το σίγουρο είναι ότι η παρουσία των δυο ισχυρών παραγόντων του ποδοσφαίρου στην ηγεσία της επερχόμενης κίνησης, προϋποθέτουν ένα ευοίωνο μέλλον για το εγχείρημα.

Οι πληροφορίες μας λένε για τον ΑΣ Βόλου με έδρα τον Βόλο και εναρκτήρια συμμετοχή στη Γ΄εθνική κατηγορία. Για τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα και κατά πόσο όλα αυτά θα έχουν σύντομα εφαρμογή, θα επανέρθουμε με περισσότερα!