24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας είναι «τσόγλανος» γιατί εγκαινίασε μόνος του τα Τέμπη


Με τον Αλέξη Τσίπρα τα έβαλε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και τον χαρακτήρισε «τσόγλανο» γιατί εγκαινίασε μόνος του τις σήραγγες στα Τέμπη.

Με τρία tweet, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα είναι ο λόγος που δεν θα συνεργαστεί ποτέ με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και πως μια μεταξύ τους συμμαχία δεν είναι δυνατή γιατί ο ένας είναι «τσόγλανος» και ο άλλος «άρχοντας».

«"Ο άρχοντας και ο τσόγλανος". Μην ετοιμάζεστε για παραμύθι του Άντερσεν. Θα μου το θυμηθείτε. Συμμαχία Καραμανλή Τσίπρα δεν είναι δυνατή.

Ο ένας είναι άρχοντας. Εγκαινιάστηκε το Ρίο - Αντίρριο, αναγνώρισε έμπνευση και δράση. Άφησε τον Σημίτη να κάνει τα εγκαίνια μόνος του.

Τούτος 'δω είναι τσόγλανος. Τέσσερις κυβερνήσεις δούλεψαν για το έργο. Το εγκαινίασε μόνος του με τη Δούρου. Ντροπή σου δαφνοκλέφτη!»
1/3 "Ο άρχοντας και ο τσόγλανος". Μην ετοιμάζεστε για παραμύθι του Άντερσεν. Θα μου το θυμηθείτε. Συμμαχία Καραμανλή Τσίπρα δεν είναι δυνατή
2/3 Ο ένας είναι άρχοντας. Εγκαινιάστηκε το Ρίο - Αντίρριο, αναγνώρισε έμπνευση και δράση. Άφησε τον Σημίτη να κάνει τα εγκαίνια μόνος του

3/3 Τούτος 'δω είναι τσόγλανος. Τέσσερις κυβερνήσεις δούλεψαν για το έργο. Το εγκαινίασε μόνος του με τη Δούρου. Ντροπή σου δαφνοκλέφτη!