24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Χειμωνιάτικο διάλειμμα κάνει ο καιρός σήμερα και αύριο


Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σήμερα κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 εξασθενούνε και στρεφόμενοι σε ανατολικών διευθύνσεων έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 04 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Βελτίωση το βράδυ στα βόρεια.

Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 05 ως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές κατά τόπους και στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς ασθενείς χιονοπτώσεις. Στα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Ανεμοι: στα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 5 στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί 4 με 6 εξασθενούνε και στρεφόμενοι σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες και βελτίωση από το απόγευμα.

Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 στην Κρήτη έως 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικούς βορειοανατολικούς έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και βελτίωση από το απόγευμα.

Ανεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 22-04-2017

Καιρός: στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά λίγες παροδικές νεφώσεις.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα.