Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Ντόρα: Ο Τσίπρας χτίζει νέα διαπλοκή με τον Σαββίδη, όπως προσπάθησε να χτίσει με τον Καλογρίτσα!


«Φέρνετε τέταρτο μνημόνιο στη Βουλή, ελάτε να πάρετε τη δημοκρατική νομιμοποίηση που ισχυρίζεστε ότι έχετε. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα, η βουλευτίνα της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη προκαλώντας –όπως είπε- την κυβέρνηση να προσφύγει σε εκλογές. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει και καλύπτεται πίσω από τα ΜΑΤ.

«Λες και είναι απαγορευμένη ζώνη η περιοχή του Μαξίμου. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί» είπε χαρακτηριστικά. Σημείωσε ότι «έχουμε φτάσει στο σημείο να ακούμε την κυβέρνηση να λέει πως 1 ευρώ θα παίρνει με τα νέα μέτρα και 1 ευρώ θα δίνει. Λέει εμφανέστατα ψέματα. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Το θράσος της κυβέρνησης να λέει ψέματα με τόση άνεση». Ερωτηθείσα για την αποκάλυψη της Ελευθερίας του Τύπου για 

την γκάφα της κυβέρνησης με την τροπολογία για τα πρόστιμα από το λαθρεμπόριο, η οποία δεν προβλέπει αναδρομική ισχύ για τη διαγραφή των προστίμων είπε πως είναι τόσο πρόχειροι και ανερμάτιστοι στην κυβέρνηση που μπορεί να το έχουν κάνει και αυτό.
«Θα κλαφτεί όμως ο κ. Σαββίδης και θα φέρουν κι άλλη τροπολογία» ανέφερε. Αναφερόμενη στη διαπλοκή είπε πως η ΝΔ είχε διαχρονικά πόλεμο μαζί της, από τον Κων. Μητσοτάκη έως τον Κ. Καραμανλή. 

 «Ο κ. Τσίπρας έρχεται να χτίσει τη νέα διαπλοκή. Ξεκίνησε με τον Καλογρίτσα που δεν του βγήκε και τώρα συνεχίζει με το Σαββίδη.

 Ο δε Σαββίδης λέει ξεκάθαρα ότι θέλω να πάρω ΜΜΕ για να προστατεύσω τις επενδύσεις μου. Αυτός είναι ο ορισμός της διαπλοκής» τόνισε. Τέλος σχολιάζοντας το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είπε πως δεν αποκλείει να βρεθεί η πολιτική ζωή μπροστά σε εκπλήξεις σύντομα.