24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Αλβανοί διακινούσαν λαθραίο τσίπουρο και καπνό


Στο πορτ μπαγκάζ του, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία δοχεία που περιείχαν συνολικά 38 λίτρα τσίπουρο και 20 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων

Από μακριά μύριζε… οινόπνευμα το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Αλβανοί, όταν το ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας στο Μπουραζάνι Ιωαννίνων για να κάνουν έλεγχο!


Όπως αποδείχθηκε, ήταν φορτωμένο με λαθραίο τσίπουρο και καπνό!

Στο πορτ μπαγκάζ του, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία δοχεία που περιείχαν συνολικά 38 λίτρα τσίπουρο και 20 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων. Οι αλλοδαποί ηλικίας 37 και 34 χρόνων συνελήφθησαν και ερευνήθηκαν τα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν άλλα έξι δοχεία με 76 λίτρα τσίπουρο στην κατοικία του 34χρονου!

Για τα οινοπνευματώδη ποτά οι δράστες δεν διέθεταν παραστατικά αγοράς κι έτσι κατασχέθηκαν μαζί με τον καπνό και το αυτοκίνητό τους ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων. Οι δυο Αλβανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που τους απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.

*** Τρεις σακούλες που περιείχαν λαθραίο καπνό συνολικού βάρους τριών κιλών και 546 γραμμαρίων βρέθηκαν στην κατοχή τριών Αλβανών ηλικίας 47, 34 και 30 χρόνων που υποβλήθηκαν σε έλεγχο στη Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ο καπνός εστάλη στο Τελωνείο της Βέροιας για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.