24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Σκληρή ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Ιβάν Σαββίδη



«Κύριε Σαββίδη έτσι δεν θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρο»

Με μια σκληρή ανακοίνωση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει την διοίκηση του ΠΑΟΚ ότι χρησιμοποιεί μεθόδους που δεν εδράζονται σε πραγματικά γεγονότα επιχειρώντας την αφαίρεση βαθμών από τους ερυθρόλευκους. 

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού αναφέρονται στο παιχνίδι τους με τον Πλατανιά και στις καταγγελίες που έγιναν εκ των υστέρων από τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά -και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ- Αλέξανδρο Αποστολόπουλο.

«Ήδη τον (σσ αναφέρεται στον ποδοσφαιριστή Αποστολόπουλο) εγκατέλειψε ο ατζέντης του κ. Ίλια Ίβιτς...

«Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, εγκατέλειψε τις προπονήσεις της ομάδας του και μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ. Εκεί, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ετοίμασε και κατέθεσε ένορκη μαρτυρία, καθ' υπόδειξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πλατανιάς και με απώτερο σκοπό να τιμωρηθεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με αφαίρεση βαθμών, επ ωφελεία του ΠΑΟΚ» αναφέρεται στην ανακοίνωση των ερυθρολεύκων.

Επιχειρηματολογώντας ότι πρόκειται για μεθόδευση προκειμένου να αφαιρεθούν βαθμοί πό τον Ολυμπιακό,οι Πειραιώτες τονίζουν: «Ήδη τον (σσ αναφέρεται στον ποδοσφαιριστή Αποστολόπουλο) εγκατέλειψε ο ατζέντης του κ. Ίλια Ίβιτς, ο οποίος δήλωσε ότι πλέον δεν τον εκπροσωπεί και μάλιστα πρόσθεσε ότι ο ποδοσφαιριστής του έκανε λάθος με αυτή την κίνηση και ότι ελπίζει «να πει την αλήθεια». 
Ταυτόχρονα και άλλοι συμπαίκτες του στον Πλατανιά, που αγωνίστηκαν στον συγκεκριμένο αγώνα και βρέθηκαν στα αποδυτήρια, στο επίμαχο χρονικό διάστημα, τον διαψεύδουν δημόσια και πανηγυρικά. Τον διαψεύδουν επίσης όλοι οι αξιωματούχοι του αγώνα, το συντεταγμένο από τον διαιτητή φύλλο αγώνα, η έκθεση του παρατηρητή, η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ».

«Η απαξίωση και η κατηφόρα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει τελειωμό. Υπάρχουν "προστάτες" και ένοχοι για όσα συμβαίνουν» αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και καταλήγει: «Κύριε Σαββίδη, έτσι δεν θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να το ξεφτιλίζετε και να ξεφτιλίζεστε ακόμα περισσότερο εσείς οι ίδιοι στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας».


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Ολυμπιακού: 


«H ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, για μια απίστευτη μεθόδευση, την οποία φυσικά καταγγέλλει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και σε όλες τις αρμόδιες αρχές.

Μια μεθόδευση, στην οποία συμμετέχουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Αποστολόπουλος και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιχειρεί να κερδίσει στα δικαστήρια, όσα απέτυχε να κερδίσει τόσα χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους και για να το πετύχει, μετέρχεται μεθόδων που είναι απαράδεκτες και ασυγχώρητες.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, εγκατέλειψε τις προπονήσεις της ομάδας του και μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ. Εκεί, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ετοίμασε και κατέθεσε ένορκη μαρτυρία, καθ' υπόδειξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πλατανιάς και με απώτερο σκοπό να τιμωρηθεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με αφαίρεση βαθμών, επ ωφελεία του ΠΑΟΚ.

Σε αυτή την κατάθεση και σύμφωνα με τα πανομοιότυπα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής αναφέρεται σε επεισόδια, που ο ίδιος καταγγέλλει στα αποδυτήρια του γηπέδου, τα οποία όμως δεν θα μπορούσε να έχει δει, ακόμα και αν αυτά συνέβαιναν, αφού ο ίδιος ήταν στον αγωνιστικό χώρο και έκανε ζέσταμα με τους αναπληρωματικούς του Πλατανιά, γεγονός που μπορούν να καταθέσουν αμέτρητοι αυτόπτες μάρτυρες, αξιωματούχοι του αγώνα, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι.

Ήδη τον εγκατέλειψε ο ατζέντης του κ. Ίλια Ίβιτς, ο οποίος δήλωσε ότι πλέον δεν τον εκπροσωπεί και μάλιστα πρόσθεσε ότι ο ποδοσφαιριστής του έκανε λάθος με αυτή την κίνηση και ότι ελπίζει «να πει την αλήθεια». Ταυτόχρονα και άλλοι συμπαίκτες του στον Πλατανιά, που αγωνίστηκαν στον συγκεκριμένο αγώνα και βρέθηκαν στα αποδυτήρια, στο επίμαχο χρονικό διάστημα, τον διαψεύδουν δημόσια και πανηγυρικά.

Τον διαψεύδουν επίσης όλοι οι αξιωματούχοι του αγώνα, το συντεταγμένο από τον διαιτητή φύλλο αγώνα, η έκθεση του παρατηρητή, η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.

Εκτός απο τον ποδοσφαιριστή και ο σταθμός «Μετρόπολις» κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου με σκοπό να ασκηθεί δίωξη και να επιδιωχθεί τιμωρία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, γεγονός πρωτοφανές αφού ουδέποτε στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Δηλαδή ραδιοφωνικός σταθμός να λειτουργεί ως εκπρόσωπος ΠΑΕ.

Όμως η αλήθεια είναι δυστυχώς καταδικαστική και για το συγκεκριμένο μέσο και δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, για τη συνολική μεθόδευση. Οι αποδείξεις είναι πολλές και επαρκείς.

Ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πλατανιάς διεξήχθη την 1η Απριλίου (ταιριαστή ημερομηνία για συκοφάντες και ψεύτες) και στις 20 Απριλίου, είκοσι ημέρες μετά, ο συγκεκριμένος σταθμός φιλοξένησε δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, στις οποίες (ο ποδοσφαιριστής) περιγράφει επι λέξει:

«Εντάξει, εγώ δεν μπήκα στη φυσούνα στο ημίχρονο, δεν έχω καθαρή εικόνα, άκουσα ότι έγιναν κάποια πράγματα μέσα στη φυσούνα, τώρα δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα εγώ για να πω τι έχει γίνει ακριβώς. Εγώ δεν μπήκα έκατσα στο ημίχρονο μέσα στο γήπεδο, γι’ αυτό δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει. Αυτά που έβγαλε η ομάδα ανακοίνωση, δεν ξέρω τώρα ακριβώς τι έχει γίνει!».

Στην συνέχεια η συνέντευξη του Αποστολόπουλου εξαφανίζεται από την ιστοσελίδα του «Μετρόπολις» (Metrospolisradio.gr και στο url http://www.metrosport.gr/article/apostolopoulos-tha-imaste-antagonistiki-me-ton-paok) αλλά οι φύλακες... έχουν γνώση και φυσικά το ηχητικό (όλη η συνέντευξη) είναι στη διάθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία φυσικά θα ακολουθήσει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του ποδοσφαιριστή Αποστολόπουλου, για αυτή την πρωτοφανή μεθόδευση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως βλέπετε η απαξίωση και η κατηφόρα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει τελειωμό. Υπάρχουν "προστάτες" και ένοχοι για όσα συμβαίνουν.

Κύριε Σαββίδη, έτσι δεν θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να το ξεφτιλίζετε και να ξεφτιλίζεστε ακόμα περισσότερο εσείς οι ίδιοι στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας».