Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
... Ατζέντα Ελλάδα 2030 - Ο Χάρτης των Μεταρρυθμίσεων... Ομιλητές οι κ.κ.: Κ. Μπακογιάννης, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Λ. Μωισιαδης, Δημοσιογράφος, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ... Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό συνέβη στα αποδυτήρια της Τούμπας...


Ένα πολύ άσχημο περιστατικό συνέβη στα αποδυτήρια της Τούμπας μεταξύ του επιθετικού της ομάδας του ΠΑΟΚ και του «θρύλου» του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού Δημήτρη Σαραβάκου, όπως αναφέρουν
οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και
το οποίο μεταφέρει το sport24.gr

Ειδικότερα, εισερχόμενος από τον αγωνιστικό χώρο μετά τους πανηγυρισμούς για τη νίκη, ο Δημήτρης Σαραβάκος είδε τον Γιώργο Σαββίδη, τον γιο του Ιβάν, να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση στους διαιτητές και στους παρατηρητές.

Τότε, ο Σαραβάκος απευθυνόμενος στα άλλα μέλη
της αποστολής του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την απορία του με δηκτικό τρόπο: «Τι κάνει αυτός; Γιατί βρίζει; Τι έχει πάθει; Τόσο πολύ τον πόνεσε;».

Ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος ήταν κοντά και άκουσε τα λεγόμενα του Σαβαράκου, αντέδρασε άμεσα. Αφού κινήθηκε εναντίον του Σαραβάκου, άρχισε να τον βρίζει: «Άντε γα..σου, γ..ώ το σπίτι σου, γ..ω το μ…ι της μάνας σου».

Ο Σαραβάκος εξοργίστηκε και επιχείρησε να πλησιάσει τον Κλάους, ζητώντας του τον λόγο: «Τι είπες ρε;».

Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τον απομάκρυναν, προκειμένου να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις ο καβγάς.

Πηγή: sport24.gr