24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό ασέλγειας από ρασοφόρο

O 41χρονος άνδρας που ήταν ντυμένος ως μοναχός προσέγγισε 48χρονη και με το πρόσχημα ότι θα της έδινε θρησκευτικά είδη την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του ..


Στα χέρια αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης βρίσκεται από χθες 41χρονος αλλοδαπός, για παράνομη κατακράτηση, αντιποίηση αρχής, προσβολή γενετήσιας
αξιοπρέπειας και πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 41χρονος, απογευματινές ώρες της 17-06-2017, όντας ενδεδυμένος ως μοναχός, προσέγγισε 48χρονη Ελληνίδα στο κέντρο της πόλης, την οποία έπεισε να μεταβούν στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να της δωρίσει θρησκευτικά είδη.

Μετά την είσοδο της γυναίκας στο αυτοκίνητο και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφθούν μοναστήρι στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης, εκκίνησε το όχημα παρά την εναντίωση της 48χρονης.

Κατά την πορεία του οχήματος, ο 41χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της γυναίκας, η οποία κατάφερε να διαφύγει από το αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου κατήγγειλε το συμβάν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 41χρονος εντοπίσθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την 20-06-2017, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, ρούχα κληρικού και ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους επ’ ονόματί του, η οποία ήταν πλαστή.

Σύμφωνα με της αστυνομία, το νέο περιστατικό δεν σχετίζεται με την περίπτωση του ρασοφόρου, που φέρεται να παρενοχλεί νεαρές κοπέλες μέσα σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

ΠΗΓΗ: thestival.gr