Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στον “βόθρο” του ΟΑΣΘ! Αντι να βάλουν 1 ευρω για τους ανέργους, έγραφαν προστιμο και ζητουσαν 60 … από το κρατος για να το σβήσουν!

Έρχεται κάποια στιγμή στο κοινό γραφείο που έχουμε με τον διευθύνοντα σύμβουλο ένας πάκος με χαρτιά … τα πρόστιμα σε ανέργους … των 60 ευρώ», όπως είπε.

Σε ερώτηση για το πώς θα πληρώσει ένας άνεργος το πρόστιμο, του απάντησαν ευθέως:

«”δεν θα το πληρώσει ο ίδιος, θα το πληρώσει το κράτος!” … δηλαδή εκεί που το κράτος θα έδινε ένα ευρώ για
να χρηματοδοτήσει την μετακίνηση του ανέργου, τώρα πρέπει να δώσει 60 ευρώ επειδή του έβαλε πρόστιμο ο ΟΑΣΘ», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στέλιος Παππάς σημείωσε ότι «ο ΟΑΣΘ είναι ειδική περίπτωση, δεν πάμε απλώς σε εκκαθάριση … δεν θα υπήρχε συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη … έπρεπε να επιλέξουμε εκκαθάριση εν λειτουργία», έτσι, «το ΔΣ σήμερα έχει διπλό ρόλο: να είναι και ο εκκαθαριστής και ταυτοχρόνως να φροντίσει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό έργο για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης».


«Προφανώς αυτό δεν ευχαριστεί κάποιους που όλα αυτά τα χρόνια ήταν σε μία κρατικοδίαιτη ιδιωτική επιχείρηση … όταν το έργο που παρείχε ήταν το ένα τρίτο της Αθήνας και τα χρήματα που έπαιρνε από το Δημόσιο ήταν πολύ περισσότερα … τα λεφτά που απομυζούσαν ήταν περισσότερα, της τάξης των 100 εκατ. ευρώ όταν στην Αθήνα ήταν 70 εκατ. ευρώ … με κάθε επιφύλαξη γιατί είμαστε ακόμη στη διαδικασία της διερεύνησης», όπως σημείωσε.

http://thefaq.gr