24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Σε κατάσταση φυσικής καταστροφής το Τέξας- Έφτασε ο τυφώνας Χάρβεϊ

 Σε κατάσταση φυσικής καταστροφής κηρύχθηκε η πολιτεία του Τέξας, καθώς ο τυφώνας Χάρβεϊ προσεγγίζει με σφοδρότητα το αμερικανικό έδαφος.


Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να κηρύξει την πολιτεία σε κατάσταση φυσικής καταστροφής καθιστά δυνατή


 την άμεση εκταμίευση των ομοσπονδιακών κονδυλίων για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.


«Κατόπιν του αιτήματος του κυβερνήτη του Τέξας, υπέγραψα την κήρυξη φυσικής καταστροφής» έγραψε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο τυφώνας Χάρβεϊ, ο οποίος κατατάσσεται στην Κατηγορία 4, αναμένεται να πλήξει άμεσα το Τέξας, ενώ οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν πως υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης καταστροφικών πλημμυρών.Οι αμερικανικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο τυφώνας Χάρβεϊ είναι ο πλέον καταστροφικός των τελευταίων 12 ετών.




Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τις ακτές του Κόρπους Κρίστι, στο Τέξας, με τους ανέμους να πνέουν έως 215 χιλιόμετρα την ώρα.

Την ίδια ώρα σε κατάσταση πανικού δείχνουν να βρίσκονται οι κάτοικοι των περιοχών της Αμερικής που θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες ο τυφώνας Χάρβεϊ. Οι Αμερικανοί έχουν κυριολεκτικά εισβάλει σε σούπερ μάρκετ και έχουν αδειάσει τα ράφια, δίνοντας μάχη για λίγο εμφιαλωμένο νερό και τρόφιμα.

Οι σκηνές που κατέγραψε η κάμερα παραπέμπουν σε... προετοιμασία πολέμου. Οι πελάτες του σούπερ μάρκετ πέφτουν σε κατάσταση απόλυτου πανικού πάνω στα νερά, αρπάζοντας ό,τι μπορούν να μεταφέρουν με τα χέρια τους, ενώ τα ράφια του καταστήματος αδειάζουν με κινηματογραφική ταχύτητα.