24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Νύχτα ντροπής για ΠΑΟΚ, αποκλεισμός στη Σουηδία...

Άξιος της μοίρας του ο ΠΑΟΚ στη Σουηδία και ντροπιαστικός αποκλεισμός από τη «Σταχτοπούτα» της φετινής διοργάνωσης (έχουν αποκλείσει και τη Γαλατασαράι), Έστερσουντ, η οποία έχει μπατζετ δέκα φορές (και βάλε) μικρότερο από τους Θεσσαλονικείς. 


Με νοοτροπία μικρής ομάδας, που ήθελε απλά να καθίσει στο 3-1 του πρώτου ματς

 της Τούμπας και χωρίς να κυνηγήσει ποτέ ένα εκτός έδρας γκολ, τιμωρήθηκε από το ενθουσιώδες σύνολο του Γκρέιαμ Πότερ, καθώς..

 μέσα σε έξι λεπτά δέχθηκε δύο γκολ από τον Γκόντορ. 
Διασυρμός ΠΑΟΚ – Αποκλείστηκε από… ανύπαρκτη ομάδα της Σουηδίας!!!
Στο 71' ο Γκόντος (που ενδεχομένως να ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά δεν υπάρχει διαφωτιστικό ριπλέι) άλλαξε την πορεία της μπάλας σε σουτ του Έντουαρντς, νικώντας τον Ρέι, ενώ στο 77' ο ίδιος παίκτης με πολύ ωραίο ευθύβολο σουτ, νίκησε για δεύτερη φορά τον Αργεντινό για το 2-0, που χάρισε τελικά και την πρόκριση στην ομάδα του. 

Ενδεικτικό του πόσο εκτός κλίματος του αγώνα ήταν ο ΠΑΟΚ, ήταν ότι η μοναδική ουσιαστική επιθετική ενέργεια από παίκτη του Δικεφάλου προήλθε στο 94' από τον Λημνιό, που κέρδισε το φάουλ από το οποίο δημιουργήθηκε η μοναδική καλή ευκαιρία σε όλο το ματς. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μάτος, που με κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.