24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Θρίλερ με τη δολοφονία ταξιτζή στη Δραπετσώνα- «Δεν είχε διαφορές», λέει η σύζυγός του




Συγκεκριμένα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από μέλος

 πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών που επέβαιναν σε ταξί, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ένας εξ' αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας δεν αποκλείεται να είχε επιβιβαστεί στο ταξί ως πελάτης, καθώς, αφού τού αφαίρεσε προσωπικά αντικείμενα, άρπαξε το όχημα και διέφυγε.

Πάντως, στελέχη της Ασφάλειας δεν αποκλείουν όλα τα ενδεχόμενα, όπως ο δράστης της δολοφονίας να ήταν και γνωστός του θύματος, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου για τον εντοπισμό του οχήματος.

Το protothema.gr επικοινώνησε με την σύζυγο του θύματος η οποία σοκαρισμένη από τον τραγικό χαμό του άντρα της τόνισε πως ο 60χρονος δεν είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον. 
«Δεν είχε τίποτα ο άντρας μου, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Δεν ξέρω τίποτα πως έγινε. Δεν είχε τίποτα, κανένα πρόβλημα με κανένα». 

«Έχουμε βαρύ πένθος», λέει ο γιος του θύματος που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον πατέρα του με αυτό τον σκληρό τρόπο. 

Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά. 

Πάνω του βρέθηκε μία απόδειξη από τη βάρδια που εκτελούσε στο ταξί, ενώ τον 60χρονο αναγνώρισε η σύζυγός του. 

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.