24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Γαλλία....Επίθεση με οξύ σε Αμερικανίδες τουρίστριες!

Επίθεση με οξύ δέχθηκαν δυο 20χρονες Αμερικανίδες το πρωί της Κυριακής στη Μασσαλία . Δράστης της επίθεσης ήταν μια γυναίκα που πιθανόν

 πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα La Provence γύρω στις 09.00 τοπική ώρα (10.00 το πρωί ώρα Ελλάδας), μια γυναίκα «η οποία πιστεύουμε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα (…) έριξε (οξύ) στα μάτια των γυναικών που βρίσκονταν κοντά της, εντός του σιδηροδρομικού σταθμού Σεν Σαρλ» .

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις τρομοκρατικής ενέργειας» σε αυτήν την επίθεση, συμπλήρωσε η αστυνομική πηγή, διευκρινίζοντας ότι η δράστρια δεν στοχοθέτησε την ομάδα των τεσσάρων Αμερικανίδων τουριστών λόγω της εθνικότητάς τους.

Δύο τουρίστριες τραυματίστηκαν. Η σοβαρότητα των εγκαυμάτων τους δεν έχει διευκρινιστεί όμως μία εξ αυτών αντιμετωπίζει σε κάποιο βαθμό «απώλεια όρασης», ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο η πηγή από την αστυνομία. Και τα δύο θύματα πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.



Η γυναίκα που διέπραξε την επίθεση έχει τεθεί υπό κράτηση. Γεννήθηκε το 1976 και είναι γνωστή στις αρχές κυρίως για κλοπές. Η ίδια δικαιολόγησε την ενέργειά της από το γεγονός ότι και η ίδια «υπήρξε θύμα βίας με οξύ», σε νεαρότερη ηλικία.