24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ολοένα και περισσότερα είναι τα κρούσματα έντασης μεταξύ εκπροσώπων ελεγκτικών μηχανισωμών και επαγγελματιών.

Ένταση μεταξύ ιδιοκτήτη ταβέρνας με εφοριακούς για ανασφάλιστο εργαζόμενο

Ειδικότερα, οι απανωτοί έλεγχοι οι οποίοι γίνονται από όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου, έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό στους επαγγελματίες.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος για ανασφάλιστη εργασία σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Μόλις το κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας μετέβη για έλεγχο στη συγκεκριμένη επιχείρηση στον χώρο της εστίασης, ενώπιον των ελεγκτών, ο επαγγελματίας επιχείρησε να «φυγαδεύσει» εργαζόμενο που απασχολούνταν ανασφάλιστος.

Στο κατάστημα επικράτησε ένταση, ο επαγγελματίας φέρεται να αρνήθηκε να προσκομίσει τα στοιχεία του συγκεκριμένου εργαζόμενου για να βεβαιωθεί παράβαση, και τα πνεύματα οξύνθηκαν. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο επαγγελματίας επιχείρησε να κινηθεί εναντίον των ελεγκτών σπρώχνοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Πριν η κατάσταση εκτραχυνθεί κλήθηκε η αστυνομία, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να παρέμβει περαιτέρω, αφού τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει και ο επαγγελματίας, αφού ζήτησε συgγνώμη από τους ελεγκτές, παρέλαβε τη βεβαίωση παράβασης της εργατικής νομοθεσίας, παράβαση η οποία επισύρει πρόστιμο της τάξεως των 10.500 ευρώ.